Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Играете ли The Matrix Path of Neo?

Featured Replies

Браво за играта! Сега съм на някакво ниво където се лутам в някаква стая в нещо като космос и ми пише че трябва да намеря правилната врата за да се измъкна!!! Моля помагайте!!!! Иначе играта е супер яка!! Кефи ме това, че може да правиш много комбинации в боя!

Редактирано от vladols (преглед на промените)

Играта е най-добрата ,която съм играл правена по филма. :wow: Играх я преди 2 години ,когато излезе за PS2.

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

а знаете ли дали може да забавяте когато цепите някой (както Макс Пейн и Тотал Овърдоус)

Да ,има" булеттайм ефект" и може да се използва във всичките комбота и удари.Може също така да забавяш времето и по време на стрелба.... :)

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

а знаете ли дали може да забавяте когато цепите някой (както Макс Пейн и Тотал Овърдоус)

има, даже можеш да ги избягваш(куршумите де) ма тва нема да ти трябва щото вече ще ги спираш ;)

:clap: Браво за играта! Сега съм на някакво ниво където се лутам в някаква стая в нещо като космос и ми пише че трябва да намеря правилната врата за да се измъкна!!! :blush: Моля помагайте!!!! Иначе играта е супер яка!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Кефи ме това, че може да пражиш много комбинации в боя! ;)

знам го това ниво. даже съм превъртал играта... ^^ то това е нещо като куб и ти като я намериш се завърта и трябва пак да търсиш друга и така към 3-4 пъти... значи то тая врата е точно в началото. там нали знайш че те пуска на едно малко "островче" и ти трябва да скочиш там отсреща, и то нали има една врата над тебе във въздуха и една стена пред тебе. еми тая врата дето ти трябва е зад тая стена. прескочи я и влизай. после кубът ще се завърти и ти трябва пак да намериш друга такава врата. ти намериш ли първата врата другите са лесни.. :)

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• Автор
има, даже можеш да ги избяграв ма тва нема да ти трябва щото вече ще ги спираш :)

знам го това ниво. даже съм превиртал играта... ^^ то това е нещо като куб и ти като я намериш се завърта и трябва пак да търсиш друга и така към 3-4 пъти... значи то тая врата е точно в началото. там нали знайш че те пуска на едно малко "островче" и ти трябва да скочиш там отсреща, и то нали има една врата над тебе във въздуха и една стена пред тебе. еми тая врата дето ти трябва е зад тая стена. прескочи я и влизай. после кубът ще се завърти и ти трябва пак да намериш друга такава врата. ти намериш ли първата врата другите са лесни.. :)

Благодаря ти много!!!! biggrin.gif

The system requirements are:

AMD/Pentium 4 1.8 GHz

512 MB of RAM

Windows 2000 or XP

6X DVD-ROM

DirectX 9.0c

DirectX compatible 3D card

1GB of Hard Disk

Keyboard and Mouse.

Ужасно дървена игра. ;)

Не е дървена тя... :Р Може графиката да не е първа хубост, ама пък геймплея много ме накефи... :wors: (А и както съм фен на игри правени по филми.. ;] )

• Автор

Играта е супер!! Много ми харесва последователноста на нещата и това, че има някои много добри и добавани битки, които ги няма във филма. :headphones:laugh.gif Лесно е управлението с комбинации... biggrin.gif

Играта е супер!! Много ми харесва последователноста на нещата и това, че има някои много добри и добавани битки, които ги няма във филма. :grimace:laugh.gif Лесно е управлението с комбинации... biggrin.gif

почакай да видиш финала... :Р (не е кат на филма. има един голям Смит(това беше единственото нещо което ме затрудни в играта(да разбера как да го киллна ма то си миа цака :P ))

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• Автор

Искам да попитам някой, който е превъртал играта, да може да ми даде линк към бързата песен на края (когато дават крайните надписи). Благодаря предварително! cool.gif

Да видях го тоя Смит и го минах има си много хитра цака! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Да, ама аз до де зацепя кво тряа се прай... biggrin.gif

Искам да попитам някой, който е превъртал играта, да може да ми даде линк към бързата песен на края (когато дават крайните надписи). Благодаря предварително! cool.gif

Ми не се сещам да е имало неква друга песен освен We Are The Champions на Queen... (но пък може и да греша, все пак аз отдавна не съм я играл...) Виж в раздел "Музика" дали някой може да ти помогне... (то си има такава тема за песни на които не им знаеш имената... :) ) :eek:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.