Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем: връзките?

Featured Replies

Дано съм уцелил мястото. В неделя като си седнах на компа към обяд още при включването почнаха да ми излизат някакви съобщения с надписи от рода `corupt files` :wow: , до тоя ден не бях инсталвал ни6то от 2 седмици насам. После се появиха и некакви грешки в системета :huh: , имах сървар на CS и сега като го пусна другите хора дето искат да влязат немогат :huh: викат че им показвало това ( conection problem). Ще дам снимки да видите за какви съобщения става дума. Дано някой може да помогне че много се sad.gif на първата снимка (united) съм снимал какво стана като натисна с десен коп на мишката върху My computer. при втората съм снимал какво ми показва при включването на CS ( после ме пуска като натисна ок, ама нямам представа защо го показва, преинсталнах CS 1 път ама същото си показва) 3 та снимка съм снимал какво показва при включването на сървара.

untitled.bmp

_______.bmp

_____.bmp

nikodinе скоро си купих лаптоп без операционна система.Инсталирах му XP SP2 и когато му качих всички драйвери от сайта на производителя за тази операционна система още от следващия ден започна да ми дава същите съобщения като твоите.Направи ми също впечатление че не си създава Restore Point въпреки че не съм го забранявал.Консултирах се със специалист и тои ми каза,че това е несъвместимост на драйвер с операционната система.Тогава деинсталирах всички излишни за мен драйвери(разни там за тел.модем и други които не са ми необходими) и проблема ми се оправи.

Надявам се моя горчив опит да ти е от полза.

Редактирано от kiko75 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.