Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пречи ли ако сложа голям хард на слаб комп?

Featured Replies

Напоследък взех да откачам щото хич не ми стига мястото на харда (80GB). И се чудя ако сложа на моята барака (P4 1.7GHz, 2x256MB SDRAM, GeForce MX440 64MB) един хард 500GB дали ще е проблем..? След като мислих дълго време реших, че нищо под 500GB няма да ми стигне така, че не ме съветвайте да си взема по-малък :speak:

Напоследък взех да откачам щото хич не ми стига мястото на харда (80GB). И се чудя ако сложа на моята барака (P4 1.7GHz, 2x256MB SDRAM, GeForce MX440 64MB) един хард 500GB дали ще е проблем..? След като мислих дълго време реших, че нищо под 500GB няма да ми стигне така, че не ме съветвайте да си взема по-малък :)

Няма да ти пречи ако имаш железни нерви laugh.gifbiggrin.gif !!С тази конфигурация ще спадне до :speak: :speak: !!Според мен вземи си нов ПЦ!!Иначе може да сложиш!!

Захранването ако му издържа какво пък толкова. Аз по едно време бях с 3 харда и се чувстваше забавяне, ама не чак толкова голямо, че да ме дразни.

• Автор

Aaa... захранването е цепаж 550 вата няма как да не издържи :speak:

500 GB май има само SATA. Провери дали дъното ти поддържа такива.

• Автор

Aaa oт къде ще го знам поддържа ли... Модела му е P4B266-M...

Aaa oт къде ще го знам поддържа ли... Модела му е P4B266-M...

Не поддържа SATA. Можеш да се ориентираш примерно към 400GB SEAGATE /7200/16MB PATA, но нека спецовете да си кажат думата. Може би ще се наложи да флашнеш и BIOS-а.

Редактирано от mitaka33 (преглед на промените)

http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=33921 ... нито ще има забавяне, нито проблеми със захранването - трябват му десетина вата.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Аз предлагам WD 500GB PATA, мисля че го имаше в JAR за под 200 лева, но в момента не мога да отворя керливия им сайт biggrin.gif

Иначе ако имаш парите, взимай предложения от xactoR :P

Редактирано от myd (преглед на промените)

Аз предлагам WD 500GB PATA, мисля че го имаше в JAR за под 200 лева ...

Няма такова нещо в сайта ... пък и 500GB WD PATA за под 200 лева ...

Най-дорбе два по-малки харда в RAID масив . Ще е бързичко и по старите модели ще му вървят

Най-дорбе два по-малки харда в RAID масив . Ще е бързичко и по старите модели ще му вървят

Офффф ... много ясно, че е по-добре. А мислиш ли, че тва 5 годишно дъно е чувало за РАИД?

Офффф ... много ясно, че е по-добре. А мислиш ли, че тва 5 годишно дъно е чувало за РАИД?

Features-wise, the EPoX 5EPA+ is probably the only board we come across that features not only SATA RAID but IDE RAID as well

Еpox 5EPA+ e мойто дъно. За него много добре знам какво поддържа и какво не! Неговото е това. То не е чувало за RAID!!!

Да , sorry , объркал съм се за дъното с твойто най-вероятно . Все пак давай го по-спокойно . Опитал съм се да помогна, а не да се заяждам ...

Да , sorry , объркал съм се за дъното с твойто най-вероятно . Все пак давай го по-спокойно . Опитал съм се да помогна, а не да се заяждам ...

В този раздел xactoR е един от най спокойните и компетентни за да му се прави забележка. Можете, при добро желание, да разгледате всичките му постове. Не забравяйте, че раздела е чисто технически и именно точно в него, поради големия интерес няколко момчета Ви отговарят със желание и компетентно премерено отношение.Забележки мога да му направя аз, не Вие, но така или иначе съм уверен, че няма да се наложат. Помощта от всеки, е добре дошла. Уважението - още повече.

С уважение:

LZ4JW - Стефан

Моето предложение е да се вземе SATA диск със преходник. При евентуален ъпгрейд след това човека ще си го върже директно в SATA порта. Просто една идея, която ми дойде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.