Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-добрия музикален телефон ?

Featured Replies

Здравейте! Ако някой знае някаква класация на музикалните телефони ще му бъда много благодарен ако ми каже сайта или да ми каже първите 10-20 места ако е в някое списание или нещо такова в което е видял класацията!

• Автор
http://www.infosyncworld.com/eu/music_phones/

скролни надолу и ще ги видиш подредени. + това можеш да ползваш гугъл - Top 10(20,100) Music Phone и voila.

Много ти благодаря! Ако може да ми кажеш и още класаций , защото ми се струва , че тази е стара! А в Google като напиша Top 10 music phones ми дава , че няма резултат!

http://music-cell-phone-review.toptenreviews.com/

Google.com даде това - Web Results 1 - 10 of about 17,200,000 for Top 10 music phones. (0.24 seconds)

Еми за съжаление май няма точно това което търсиш.

Не пречи да продължиш да се оглеждаш :P

Успех в намирането.

Защо все пак не уточниш какво търсиш, защото не бих се доверил на класация просто ей така.

Все пак играе рекламата,парите, марката и на последно място функционалността май май ;)

Освен ако не е някой супер независим сайт де :)

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

• Автор
http://music-cell-phone-review.toptenreviews.com/

Google.com даде това - Web Results 1 - 10 of about 17,200,000 for Top 10 music phones. (0.24 seconds)

В този сайт има много малко телефони! Пък и е сравнение , а не класация! май няма нови класаций , а стари много малко се намират! Аз искам да ги има първите 20 телефона за да видя кой телефон на кое място е!

Музикалната 2008 ще е за Motorola Rokr E8, приемат се залагния-желаещите при мен! biggrin.gif Това е единствения музикален телефон, който може да се мери(и не е по-слаб) с всичките Ipod на куп, които са името на джобната музика в глобален мащаб.. Ето и официални такива думи(от по-разбиращи от мен хора):

preview на E8:

на руски: http://www.mobile-review.com/review/motorola-e8-rokr.shtml

на английски: http://www.mobile-review.com/review/motoro...8-rokr-en.shtml

Музикани телефони: Обзор/кратка презентаци зима 2007-2008:

руски: http://www.mobile-review.com/articles/2008/music-phone.shtml

английски(линк към горния линк преведен от translate.google.com): http://translate.google.com/translate?u=ht...=en&ie=UTF8

Официален сайт на E8: http://direct.motorola.com/hellomoto/rokre8/

За мен това е един от най-добрите сайтове за телефони в Света, каквото са написали, е било вярно, независимо дали е подробно ревю, просто мнение или професионално такова. :P

иначе всичко зависи от вкуса, парите и времето, което можеш да чакаш за евентуален нов модел. Много хора не правят най-добрият избор за тези си критерии, но на повечето хора им е достатъчно да са доволни от себе си и това, което са взели, без да търсят още и още за момента ;)

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Много рано е в началото на годината да се тяърди,че Motorola Rokr E8 ще е музикалния телефон на 2008 г.!Тепърва ще излизат особено по време на 3G конгреса музикалните модели на SE,Nokia,Samsung и LG и едва тогава ще се видят реалностите!Иначе въпросния модел не е никак лош,но го имаше още на миналия конгрес в началото на 2007 г.!Моторола са в жестока криза и катастрофално губят позиции на GSM-а пазара!

• Автор
Музикалната 2008 ще е за Motorola Rokr E8, приемат се залагния-желаещите при мен! biggrin.gif Това е единствения музикален телефон, който може да се мери(и не е по-слаб) с всичките Ipod на куп, които са името на джобната музика в глобален мащаб.. Ето и официални такива думи(от по-разбиращи от мен хора):

preview на E8:

на руски: http://www.mobile-review.com/review/motorola-e8-rokr.shtml

на английски: http://www.mobile-review.com/review/motoro...8-rokr-en.shtml

Музикани телефони: Обзор/кратка презентаци зима 2007-2008:

руски: http://www.mobile-review.com/articles/2008/music-phone.shtml

английски(линк към горния линк преведен от translate.google.com): http://translate.google.com/translate?u=ht...=en&ie=UTF8

Официален сайт на E8: http://direct.motorola.com/hellomoto/rokre8/

За мен това е един от най-добрите сайтове за телефони в Света, каквото са написали, е било вярно, независимо дали е подробно ревю, просто мнение или професионално такова. :)

иначе всичко зависи от вкуса, парите и времето, което можеш да чакаш за евентуален нов модел. Много хора не правят най-добрият избор за тези си критерии, но на повечето хора им е достатъчно да са доволни от себе си и това, което са взели, без да търсят още и още за момента ;)

Този телефон е с много добър звук , но не ми харесва особено! А какво ще кажеш по въпроса кой е най-добрия музикален телефон по отделно за всяка марка в смисъл да ми кажеш коя нокия има най-добър звук кое сони има най-добър звук и кой самсунг има най-добър звук (това са марките които ме интересуват!)!

До колкото съм чел, виждал и пипал: Nokia N91 8GB Music Edition и Nokia N81/N81 8GB от смартфоните и XpressMusic моделите 5310 и 5610. Първите два дават най-високо ниво на музикални възможности и качество. XpressMusic моделите са близки до тези от към музика, но доста по-оскъдно оборудвани с други функции.

За SonyEricsson: Твърдно зад W850i като цена/качества. Walkman 2.0 + MegaBass, TrackID и пр.+мн добър звук, 1гб карта в комплекта(зависи от магазина) и страхотни черни звукоизолиращи слушалки. Бялата версия(цък!) много ме радва, но не съм сигурен дали я има в България. На цената на w580, предлагащ повече-w850. Материалите му са също по-качествени(в последно време повечето производители прекаляват с намаляване на качеството на сглобките..!)

W960 е най-добрият като цяло, но е абсурдно скъп! W910 и w890 важи същото за тях, като на всичкото от горе нямат ОС, а гонят тези висоти при цените си..(w890 не е излязъл, но е ясна работата..)

Някои модели на Samsung се представят добре в плейбека, но само в това..(принципно от към софтуер Samsung винаги са куцали с единия крак.. независимо че са на 2ро място по продажби в Света).

Motorola не трябва да се пропуска.. Всички помним Rokr E2, който разби по всички критерии всички walkman телефони+най-добрите музикални на Nokia и Samsung.. Проблема е, че тази легенда вече не се намира така лесно..(има я в интернет, но само за доставки до САЩ, което е странно поради липсата и на 850mhz, но може все още да се разпространява в САЩ тук и там, с някоя по-нова модификация с 850mhz-все пак е в страната на Мото)

Rokr E6 е добър вариант, но в България е абсурдно скъпа.. Вярно, винаги е по-скъпо тук, но с Е6 е още по-зле.. иначе страхотен плейбек..

Ако ти се чака за E8-защо не.. но съм сигурен, че при появата й ще е прекалено скъпичка.. А в крайна сметка ще е просто един бляскав заместител на много добър плейър(примерно Ipod), защото другите й функции са основни.

Като цяло ако търсиш евтин вариант: Ако си "по-склонен" към Nokia:

->N81(за 660лв взимаш wi-fi, 3G, Symbian, готин екран, N-Gage конзола с най-добрия телефон за нея и пр. и пр. Версията с 8гб. няма смисъл защото е с почти 200лв отгоре..а една 2гб карта(според мен достатъчна) е <50лв).

->N91(почти копие на N81, или по точно обратното, но като цяло без N-gage и във съвсем различен вид+Symbian OS 9.1 вместо 9.2 при N81), цената и е 600лв.

->5610(по-готин дизайн и общ облик според мен от 5310, иначе ~идентични) като "по-евтин" вариант(400лв) с доп.слушалки Sony за 50на лв.

Лично аз си търся музикален, но с 4-те честоти(+850/1900mhz) за САЩ. Moto Е8 не ми се чака, а решенията ми са ограничени-като цяло N81, 5610 и W580, но сякаш N81 ми се струва най-доброто решение в моя случай, ако успея да го намеря по-тънко

Някои материали за споменатите:

Review N81(mobile-review), Review N81(GsmArena)

SE W580(GsmArena), SE W580(Mobile-Review)

И двата сайта правят страхотни ревюта. За останалите споменати и неспоменати модели можеш спокойно да търсиш ревюта и информация там.

Успех! Ако има нещо-питай. :)

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

А като още по-евтин вариант - W810 - в България е без пари вече. Излишно е да казвам колко е добър - аз съм с 4 ГБ карта и е пушка.

• Автор
До колкото съм чел, виждал и пипал: Nokia N91 8GB Music Edition и Nokia N81/N81 8GB от смартфоните и XpressMusic моделите 5310 и 5610. Първите два дават най-високо ниво на музикални възможности и качество. XpressMusic моделите са близки до тези от към музика, но доста по-оскъдно оборудвани с други функции.

За SonyEricsson: Твърдно зад W850i като цена/качества. Walkman 2.0 + MegaBass, TrackID и пр.+мн добър звук, 1гб карта в комплекта(зависи от магазина) и страхотни черни звукоизолиращи слушалки. Бялата версия(цък!) много ме радва, но не съм сигурен дали я има в България. На цената на w580, предлагащ повече-w850. Материалите му са също по-качествени(в последно време повечето производители прекаляват с намаляване на качеството на сглобките..!)

W960 е най-добрият като цяло, но е абсурдно скъп! W910 и w890 важи същото за тях, като на всичкото от горе нямат ОС, а гонят тези висоти при цените си..(w890 не е излязъл, но е ясна работата..)

Някои модели на Samsung се представят добре в плейбека, но само в това..(принципно от към софтуер Samsung винаги са куцали с единия крак.. независимо че са на 2ро място по продажби в Света).

Motorola не трябва да се пропуска.. Всички помним Rokr E2, който разби по всички критерии всички walkman телефони+най-добрите музикални на Nokia и Samsung.. Проблема е, че тази легенда вече не се намира така лесно..(има я в интернет, но само за доставки до САЩ, което е странно поради липсата и на 850mhz, но може все още да се разпространява в САЩ тук и там, с някоя по-нова модификация с 850mhz-все пак е в страната на Мото)

Rokr E6 е добър вариант, но в България е абсурдно скъпа.. Вярно, винаги е по-скъпо тук, но с Е6 е още по-зле.. иначе страхотен плейбек..

Ако ти се чака за E8-защо не.. но съм сигурен, че при появата й ще е прекалено скъпичка.. А в крайна сметка ще е просто един бляскав заместител на много добър плейър(примерно Ipod), защото другите й функции са основни.

Като цяло ако търсиш евтин вариант: Ако си "по-склонен" към Nokia:

->N81(за 660лв взимаш wi-fi, 3G, Symbian, готин екран, N-Gage конзола с най-добрия телефон за нея и пр. и пр. Версията с 8гб. няма смисъл защото е с почти 200лв отгоре..а една 2гб карта(според мен достатъчна) е <50лв).

->N91(почти копие на N81, или по точно обратното, но като цяло без N-gage и във съвсем различен вид+Symbian OS 9.1 вместо 9.2 при N81), цената и е 600лв.

->5610(по-готин дизайн и общ облик според мен от 5310, иначе ~идентични) като "по-евтин" вариант(400лв) с доп.слушалки Sony за 50на лв.

Лично аз си търся музикален, но с 4-те честоти(+850/1900mhz) за САЩ. Moto Е8 не ми се чака, а решенията ми са ограничени-като цяло N81, 5610 и W580, но сякаш N81 ми се струва най-доброто решение в моя случай, ако успея да го намеря по-тънко

Някои материали за споменатите:

Review N81(mobile-review), Review N81(GsmArena)

SE W580(GsmArena), SE W580(Mobile-Review)

И двата сайта правят страхотни ревюта. За останалите споменати и неспоменати модели можеш спокойно да търсиш ревюта и информация там.

Успех! Ако има нещо-питай. ;)

Нокиа Н81 има ли я в сиво отстрани, защото четах, че само Н81 8гб я има в сиво, а Н81 я имало само във синю?

За какво си копирал този пост бе момче? Не разбра ли, че това е ТЕХНИЧЕСКИ раздел, а не с какъв цвят е боядисан всеки телефон. Наблегни повече на четенето и престани да спамиш в този раздел.

Редактирано от lz4jw (преглед на промените)

Нокиа Н81 има ли я в сиво отстрани, защото четах, че само Н81 8гб я има в сиво, а Н81 я имало само във синю?

За какво си копирал този пост бе момче? Не разбра ли, че това е ТЕХНИЧЕСКИ раздел, а не с какъв цвят е боядисан всеки телефон. Наблегни повече на четенето и престани да спамиш в този раздел.

Има 100 снимки на N81 в сиво в ревюто на gsmarena! Изглежда толкова си и заинтересуван, май само си изгубих 5те мин. да пиша горния пост.

Нямам време да гледам кой какво е писал преди относно такива телефони, iz4jw. Но най-вероятно спами. biggrin.gif

Извинявай ,ама ти през слушалките ли ще слушаш или през говорителя.Ако е през слушалките вземи телефон от W-серията на Sony Ericsson ,ако през говорителя тогава вземи N95 8GB,защото има стерео говорители а N95-няма.

Извинявай ,ама ти през слушалките ли ще слушаш или през говорителя.Ако е през слушалките вземи телефон от W-серията на Sony Ericsson ,ако през говорителя тогава вземи N95 8GB,защото има стерео говорители а N95-няма.

В сайта на Нокия пише друго.

Справка N95 8 GB -

* Цифров музикален плейър - поддържа форматите MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA/M4A, плейлисти и еквалайзер

* Вграден стерео високоговорител

* Поддръжка на OMA DRM 2.0 за музикални файлове

* Стерео FM радио (87.5-108MHz /76-90MHz)*

Справка N95

* Цифров музикален плейър - поддържа форматите MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA/M4A, плейлисти и еквалайзер

* Вграден стерео високоговорител

* Фокусно разстояние: 5,6 mm

* Поддръжка на OMA DRM 2.0 за музикални файлове

* Стерео FM радио (87,5—108 МHz) с поддръжка на Visual Radio

• 1 месец по-късно...

Не забравяйте и 1 nokia 6233/4 малко старичък но много добър телефон йалко че няма symbian.Разликата м-у 6233 и 6234 е в дизайна и 6234 е пригоден за работа с Vodafone

Съгласен съм с теб Sony Ericsson - като музикално звучене са най-добрите!!! biggrin.gif

• 3 седмици по-късно...

Най-добрия, чист и разделяне на бас от песен звук е на Сони Ериксон K750i, но му е слабо говорителчето и при по силни песни почва да пръщи. Иначе имам и W850i който вади мн по-лош звук от другия ми К750.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.