Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

мнение за лаптоп HP Compaq 6720S KD990ES

Featured Replies

Здравейте, изправена съм пред дилема какъв лаптоп да си взена. Мисля че този е добър но се надявам и вие да дадете някакво мнение, защото си купувам лаптоп за първи път? Ето и характеристиките на лаптопа : http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09035613 . Както вече споменах за първи път ще работя на лаптоп и предполагам че има известни разлики от РС-то, така че ако може някой да ми каже как да го поддържам най-добре бих била много благодарна. :)

За тая тактова честота,май е бая скъп.Братовчед ми си взе ХюлетПакард със АМД турион процесор даже на малко по-висока честота за същите пари през ноември,като в комплекта влизаше и раница.

• Автор

А има ли нещо по-специално, което трябва да знам преди да си купя лаптоп? Чувала съм,че често има проблеми с охлаждането?

За тези пари го бива лаптопчето! По-скъп е, защото е с интелски процесор. cool.gif

П.П. Тези с AMD процесори (със сходни параметри) са със 100 лв. по-евтини и с чанта за самия лаптоп.

• Автор

Искам да попитам дали има определено време за работа на лаптопа или е като другия компютър. Чувала съм че лаптопа се нагрява доста повече отколкото другия.

Искам да попитам дали има определено време за работа на лаптопа или е като другия компютър. Чувала съм че лаптопа се нагрява доста повече отколкото другия.

Чак доста не се нагрява, но е повече от десктоп компютрите. Зависи от околната температура, с какви приложения го товариш и пр. Вземи си една такава поставка, ако толкова те притеснява.

При разумно време на употреба и най-вече ако не го слагаш върху одеала, килими и други подобни повърхности, които възпрепятстват вентилацията, няма за какво да се безпокоиш.

Здравей Миглена,

Не, няма подобно ограничение за времето на работа. Не е необходимо нищо повече освен да му се осигури нормална околна температура и да не му се слага някаква преграда на изхода на вентилатора, която да му пречи да си върши работата. В най-големите горешини през лятото трябва да се наблюдава по-внимателно, но имам в предвид околна температура от 35 градуса и нагоре ;) Не го пускай и при температура под 5 градуса. Така ще му удължиш живота. НП нямат проблем с прегряването, и в Интел и АМД вариант.

Оня ден инсталирах точно същия модел на клиент. Добрите новини са, че има драйвери за ХП на сайта им, чанта и няма ОС ;)

Лошите... Качеството на монитора е лошо, за мен е неподходящо за продължителна работа. Няма камерка ако ще се използва за скайп а има хора които ги дразни поставянето на външна камера. Огледай се за някакъв модел на Ейсус. Например този или ако предпочиташ вариант с Интел, малко по-скъп ще е, с около 100 лева както е писал колегата.

вземи си този модел и няма да сбъркаш аз съм с него от скоро ама нямам забележки но ако вече си взела тоя дето казваш тука и той е ок

15.4 WXGA (1280 x 800)

ATI Radeon X1250 up to 512-MB shared system memory

AMD Turion 64 X2 Mobile TL-56 1.80GHz, 1MB L2

2048MB DDRII 667MHz 2 DIMM

160 GB 5.4krpm

DVD+/- RW DL

10/100/1000 NIC

Broadcom 802.11 a/b/g mini-pci card

56 Kbps modem

High Definition Audio

4 USB, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, 1394a, RJ-11/RJ-45, S-video, docking connector

Fingerprint Reader

TPM Security Module

Windows Vista Home

2.59kg

да попитам и нещо друго на един приятел има като тоя горния и няма bluetooth обаче като му се отвори капачето отдолу има буксичка в смисъл може да се включи обаче никаде из сайтовете на виждам да се продава такъв само USB са такива като модули няма ако някой може да помогне хелп ме плс :)

• 1 месец по-късно...

А между тези 2та според вас кой е по-добрият?

http://www.2be.bg/notebooks_compare.php?product1=75

Като процесор знам, че на тошиба е с по-висока честота, но това се съмнявам да го усетя някога, тъй като няма да го ползвам за игри и тн.

А за дисплея? Толкова ли е лош? Аз в момента съм с Тошиба Сателит и наистина им е хубав дисплеят, но пък на НР не би трябвало да е толкова зле.. също..

Батерията на НР е по-добра, има блутуут, кардрийдър, микрофон, чанта, освен това е по-лек и е без Операционна система.

Всякакви мнения ще са ми от полза :)

Мерси предварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.