Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ултра к-тен фотоапарат (Canon Ixus 60 vs Praktica 8303)

Featured Replies

Здравейте,

Бих искал да прочета повече мнения по въпроса.

Аз имах Canon Ixus 55. Страшно съм доволен. Подарих го и сега пак трябва да си купувам нещо.

Пробах Ixus 60 и Praktica 8303 (по 3 снимки направих в едно фото). Споре мен снимките на Prakticata са много по - добри. Цената и е около 250 лв. а на Canon Ixus 70 около 450 лв.

Въпреки, че съм фен на Canon - почвам да се замислям. Това са си 200 лв. А и снимките са по-хубави. Който го интересува ще му ги пратя.

Админите ако искат да ми кажат къде да ги пост-на.

(12 MB)

Някои да сподели опит.

По света няма ревюта за Практиката - може ми щото си е немски и не се изнася в щатите.

Или пък ревютата са на немски, което си е все същото.

Ако някои има Практиака - да сподели - живот на батерията, дисплея как е (вижда ли се/не се ли вижда на ярко слънце и т.н.)

Хем два пъти по-евтин, хем по хубави снимки прави.

"Има нещо гнили в Дания".

Ако някои си мисли за Megapixels - по-добре да не пише. След 5,6 MP е все едно за този клас фотоапаратчета-дето са колкото цигарена кутия.

• 1 месец по-късно...

Тази Практика е копие на модел на SONY от W серията/w30 ,w40/ Марката е изключително китайска.Не се лъжи от пиксели и тн,до колкото видях снимките имат много шум,неясни обекти и тн.Няма да намериш ревюта на тези апарати защото въобще не са марка.А ако ти се наложи сервиз най вероятно заради блокирала оптика или всякакви хардуерни проблеми ще се налижи гаранционно да ти го пращат в Германия.Аз лично не мога да си представя как ще сравняваш двете марки..?!

Практика минуси

-Брандирани китайски фотоапарати

-Лошо гаранционно обслужване

-Лошо качество на снимките

-Странни USB кабели

Плюс

-цена!?за това

съвет: преглеждай снимики винаги на компютър,на място няма да видиш лошото качество,тествай на тъмно как снима.Това е най трудното за един дигитален апарат,задължително без светкавица!

Редактирано от hanuki (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.