Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Visa Elekcron и online разплащане

Featured Replies

Здравейте, изпратиха ми от Кипър P card Visa Electron, реших да си купя валута за една игра (item mall на Silkroad online) като имаше метод през Click and Buy (euro) при което аз си направих акаунт, но стигнах до процеса за активация на картата или както е там, таксуваха ме 1.хх или 1.yy евро, които трябва да напиша в по натаъчния процес

You will need your credit card statement (paper or online) for the time period that includes 05.02.2008, or you can call your credit card company. On this date, we charged your credit card two random amounts between 1,00 and 1,99 EUR. Note that it can take up to 3 business days for these amounts to appear on your statement.

Та ми е интересно къде да го намеря това credit card statement и да разбера каква сума са ми взели, картата е на HELLENIC BANK (как се водеше това в БГ)

Ще помоля по знаещите, какво да правя, мога ли да пазарувам онлайн с тази карта? къде трябва да ги търся тези случайни суми които са ми взели от click and buy?

Здравейте, изпратиха ми от Кипър P card Visa Electron, реших да си купя валута за една игра (item mall на Silkroad online) като имаше метод през Click and Buy (euro) при което аз си направих акаунт, но стигнах до процеса за активация на картата или както е там, таксуваха ме 1.хх или 1.yy евро, които трябва да напиша в по натаъчния процес

Та ми е интересно къде да го намеря това credit card statement и да разбера каква сума са ми взели, картата е на HELLENIC BANK (как се водеше това в БГ)

Ще помоля по знаещите, какво да правя, мога ли да пазарувам онлайн с тази карта? къде трябва да ги търся тези случайни суми които са ми взели от click and buy?

До колкото разбирам от това съобщение те просто те информират - (по смисъл) - "Във Вашето извлечение (на хартиен носител или онлайн) по кредитната Ви карта за периода включващ дата 05.02.2008, или можете да се обадите на Вашата компания /издател на кредитната карта - банка/ На тази дата ние удържахме "таксувахме" вашата кредитна карта с две суми между 1,00 и 1,99 евро. Забележка, това може да отнеме 3 работни дни да бъде отразено по движение по Вашата кредитната карта" - един вид в рамките на 3 работни дни ще видиш какво са ти взели, а това ще можеш да го видиш там от кадето ти е картата или ако имаш онлайн банкиране или нещо подомно.

• Автор

Аз разбирам какво е писано, там е работата, че съм на 16 и нямам онлайн банкиране, но доколко четох във банкомат мога да проверя последните извличания за 1-2 седмици или нещо такова, ще го видим. мерси все пак :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.