Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Български превод за 64бит ХР

Featured Replies

Има ли превод за 64 битов ХР ? Имам и още един въпрос : Като си пусна филм с бг субтитри ми излизат някакви шантави букви ? как до го оправя ? Благодаря :)

Имам само предположение, дали е правилно или не незнам. Според мен Microsoft не пишат изцяло нов 64 битов никога, те просто пишат 64 битово ядро и всичко друго си остава 32 битово. Та общо взето, ако просто си сложиш езиковия пакет за 32 битово XP би трябвало да тръгне без никакви проблеми. Пробвай, ако трябва ще го махнеш и това е. Пиши после какво е станало. (Ако трябва ще напишеме един :rolleyes: )

• 4 месеца по-късно...

Има ли превод за 64 битов ХР ? Имам и още един въпрос : Като си пусна филм с бг субтитри ми излизат някакви шантави букви ? как до го оправя ? Благодаря

Ако ти излизат шантави букви, ти трябват шрифтове. Трябва да си изтеглиш и инсталираш. cool.gif

Има и друг начин за оправяне без да се дърпат други шрифтове. Когато пуснеш филм долу вдясно до часовника се показва една зелена стрелкичка. Щракни върху нея с десния бутон на мишката и избери DirectVobSub. Когато се отвори прозорец, натисни бутона на който пише Arial в полето Text Settings. После пак натисни Arial. След като се отвори новия прозорец погледни в най-долната му част където пише Script. Там би трябвало да пише Western. Натисни стрелкичката вдясно и избери Cyrillic, после натисни ОК и затвори всички други прозорци. Успех и приятно гледане.

• 5 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.