Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за камера Panasonic Nv-gs15

Featured Replies

Здравейте, моя позната си е взела камера Панасоник NV-GS15. Доколкото разбрах няма IEEE1394. Иска да и сваля информацията на дискове. Прочетох из форума какво пише по въпроса, но това особено не ми помогна. Знам че щом няма Ieee1394, ми трябва vivo karta или Tv tuner, трябва ли и допълнителан програма за сваляне и обработка на информацията. Аз съм с Nero 6.6.0.15a и видях, че там има някаква опция за запис от касета на диск.

Благодаря ви

• 1 месец по-късно...

NV-GS15 има Firewire, USB 2.0, S-Video, Composite Video и Аудио (RCA) интерфейси към компютър. Повече подробности тук.

• 4 седмици по-късно...

Тази камера има не само изход ами и вход по 1394. За да си свалиш каквото искаш от касетата в компютъра е необходимо и на компютъра да имаш 1394 карта или вградена такава в дънната ти платка. За софтуер аз лично използвам Adobe Premere освен това с него можеш да обработваш сваления матерял както ти си пожелаеш и след това ако искаш можеш да го запишеш обратно на касета на камерата или да го качиш на диск. Ако имаш други въпроси питай с каквото мога ще помогна. Айде със здраве и успех

• 1 месец по-късно...
Тази камера има не само изход ами и вход по 1394. За да си свалиш каквото искаш от касетата в компютъра е необходимо и на компютъра да имаш 1394 карта или вградена такава в дънната ти платка. За софтуер аз лично използвам Adobe Premere освен това с него можеш да обработваш сваления матерял както ти си пожелаеш и след това ако искаш можеш да го запишеш обратно на касета на камерата или да го качиш на диск. Ако имаш други въпроси питай с каквото мога ще помогна. Айде със здраве и успех

<{POST_SNAPBACK}>

Искам да те питам колко време е необходимо за прехвърляне на една едночасова касета на компа. Аз съм с 512МБ рам и процесор 1800+. А също съм чел, че една касета излиза няколко ГБ, като се прехвърли на компа. С каква програма се компресира и бързо ли става. Аз да ти кажа се чудя дали направо да не взема едно записващо DVD за тази цел.

Мога да ти кажа по начина по който го правя аз как става.

Значи аз ползвам Adobe remiere за кепчър и обработка след това. Свалянето кт касетата става в реално време все още не е измислена технологиа как да става по бързо от MiniDV касети тоест колкото време имаш снимано на касетата за толкова време се сваля в комютъра правиш Play от камерата и REC на PC. За един час свалено видео на харда в компресия Microsoft DV /препоръчвам ти да използваш тази за кепчър дава отлично качество/ ти е необходимо около 13-14 Gb свободно дисково пространство. За запис на DVD след това аз ползвам Nero Vision Express но има и много други. На моя компютър компресирането на Avi фаиловете от Neroto и записа на самото DVD за 1.30 минути видео отнема около 3 часа.

Мога да ти кажа по начина по който го правя аз как става.

Значи аз ползвам Adobe remiere за кепчър и обработка след това. Свалянето кт касетата става в реално време все още не е измислена технологиа как да става по бързо от MiniDV касети тоест колкото време имаш снимано на касетата за толкова време се сваля в комютъра правиш Play от камерата и REC на PC. За един час свалено видео на харда в компресия Microsoft DV /препоръчвам ти да използваш тази за кепчър дава отлично качество/ ти е необходимо около 13-14 Gb свободно дисково пространство. За запис на DVD след това аз ползвам Nero Vision Express но има и много други. На моя компютър компресирането на Avi фаиловете от Neroto и записа на самото DVD за 1.30 минути видео отнема около 3 часа.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за информацията :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.