Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нещо като проблем с индексирането..

Featured Replies

Този проблем незнам дали е точно в мен , но все пак да попитам.. значи имам саитче - www.i-b0x.net , имаше към 1500 страници и направих нова функция , добавяне на песни за сваляне и слушане . За всяка песен има отделна страница .. с приятели качваме песни всеки ден , песните станаха вече над 4000 а Google още не е индексирал страниците.. стана вече повече от 1 седмица я има тази нова система за песни обаче.. нещо не иска да ги индексира , та въпроса ми е - случаино да знаете на колко време индексира Google или нещо подобно.. ?

добави сайта ви в google.com/webmasters - там се влиза ако имаш поща в gmail със същия акаунт и добавяш сайта си. там може да настроиш колко често да минава паяка

• Автор

Е то това не е ли същото

<meta name="revisit-after" content="1 Days" />

По този начин не трябва ли паяка да влезне след зададения период ( в случая 1 ден ) ..

Е то това не е ли същото

<meta name="revisit-after" content="1 Days" />

По този начин не трябва ли паяка да влезне след зададения период ( в случая 1 ден ) ..

А изобщо минавал ли е, за да прочете това ?

• Автор

Първо саита беше за преводи на песни , индексира си почти всичко ( без 200-300 превода ) , тоест към 1000 страници е индексирал , а сега направих и за песни , на същия принцип е - всяка песен на различна страница е , обаче.. не ги индексира ;'') е провери в Google - напиши site:i-b0x.net и виж.. 1070 страници , а влез в саита http://i-b0x.net и виж отстрани статистика имам 700 потребителя , ~1200 превода и близо 4500 песни..

<meta name="revisit-after" content="1 Days" /> - това са пълни глупости. Това работи само при една търсачка, ама даже не си направих труда да я помня, защото там където четох пишеше, че даже никой не я ползва вече

Първо саита беше за преводи на песни , индексира си почти всичко ( без 200-300 превода ) , тоест към 1000 страници е индексирал , а сега направих и за песни , на същия принцип е - всяка песен на различна страница е , обаче.. не ги индексира ;'') е провери в Google - напиши site:i-b0x.net и виж.. 1070 страници , а влез в саита http://i-b0x.net и виж отстрани статистика имам 700 потребителя , ~1200 превода и близо 4500 песни..

Ако хоста е слаб, т.е. ъплоада на сървъра е слаб е възможно гугула да ви "прескача", особено ако имате сравнително голям обем музика. Нормално е. А ако си платите или имате висок рейтинг и добър хост ще ви наобикаля по няколко пъти на ден, както е например на Калдата-та :speak:

• Автор

Ммм...да.. има такава вероятност ;'') на безплатен хостинг съм за момента , но да се надявам до 1-2 седмици да го преместя на платен и.. да се надявам да индексира всичко че така чисто и просто нищо не правя.. качвам песни а няма ефект защото не се индексират от Google ;'') благодаря на тези които помогнаха и.. все пак ако има още нещо което искате да кажете по темата кажете го..

Редактирано от rosen92 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.