Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Web camera

Featured Replies

Не подозирах че е толкова сложно да си инсталираш камера.Работя с Windows - Vista Basic 64 bit.Взех си нова камера и я инсталирам по всички правила след което Windowsa ми изписва че всичко е коректно и камерата е активирана.След активирането на AMCAP oбаче ми излиза надписа.....This graph cannot preview....!!!Влизайки във Skype във видеонастрйките правя всичко както трябва...но когато правя теста...а и когато говоря с някой ми отчита че камерата работи....но не се вижда нищо...екранът е черен.Мисля си че всичко е от тази скапана Vista ,но се надявам някой да ме опровергае...като ми помогне по някакъв начин.Между другото ще допълня че камерата е съвместима със Vista...и отговаря на всички условия за работа с моя компютър....поне така пише на кутията.

Здрасти аз съм с Xp и когато си купих камера имах същия проблем , но като преинсталирах софтуера на камерата и се оправи. Пробвай :phone:

• 3 седмици по-късно...

Ще използвам темата, за да си кажа и аз проблема.Инсталирах си камера.Всичко тръгна нормално, работи си около седмица, но вчера Windows не я разпозна.Пробвах с деинсталация и инсталация на ново - нищо.Рестартиране, включване , изключване на всичко възможно - пак нищо.Просто не я разпознава sad.gif Моля, ако някой може, да ми погоне да разреша този проблем!

Ще използвам темата, за да си кажа и аз проблема.Инсталирах си камера.Всичко тръгна нормално, работи си около седмица, но вчера Windows не я разпозна.Пробвах с деинсталация и инсталация на ново - нищо.Рестартиране, включване , изключване на всичко възможно - пак нищо.Просто не я разпознава sad.gif Моля, ако някой може, да ми погоне да разреша този проблем!

пробва ли на друг USB порт да не този да не работи ????????????

На всички така ми дава.

aако можеш пробвай на някой приател на компютъра

И ако там вичко е ок, какво да правя на моя компютър?

ако и там е добре значи проблема е при теб. Ако до сега си преинсталирала един и същ драйвър си изтегли най- новите от саита на производителя.

А ако на друг компютър пак не стане спокойно може да я тръснеш в магазинa

Редактирано от windowsXP (преглед на промените)

За съжаление камерата не работи и на другия компютър, на който я пробвах.Но поне разбрах, че проблема не е в моя компютър.Благодаря за вниманието! :wors:

С М**** не ми се занимава.Там са тооолкова услужливи, че ще е по-лесно да си купя нова.

• Автор

Edit:

Здр.....Това с прейнсталирането на програмата на камерата го правих поне 20 пъти....никакъв ефект.Между другото се свързах тука..с доста вещи експерти в областа конкретно на Windows Виста....Лично идваха да опитат...с камерата...но стигнаха до същия резултат.Мнението им е че всичко е от Windowса.Според тях все още не е достатъчно добре разработен...и дава доста грешки за некои неща.Май ще се наложи да пейнсталирам Windowса вместо камерата.... ;)

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от pit (преглед на промените)

Edit:

Здр.....Това с прейнсталирането на програмата на камерата го правих поне 20 пъти....никакъв ефект.Между другото се свързах тука..с доста вещи експерти в областа конкретно на Windows Виста....Лично идваха да опитат...с камерата...но стигнаха до същия резултат.Мнението им е че всичко е от Windowса.Според тях все още не е достатъчно добре разработен...и дава доста грешки за некои неща.Май ще се наложи да пейнсталирам Windowса вместо камерата.... :)

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

и ако е така винна на другия компютър да не е същия ?

Днес си купих уебкамера Microsoft VX-3000, много удобна за лаптоп. Но за разлика от другите марки, тези на Microsoft ги продават без инсталационен диск. Въпроса ми е от къде да си сваля драйвер за тази джаджа.

Днес си купих уебкамера Microsoft VX-3000, много удобна за лаптоп. Но за разлика от другите марки, тези на Microsoft ги продават без инсталационен диск. Въпроса ми е от къде да си сваля драйвер за тази джаджа.

Избери си модела на камерата, ОС-а, тегли и инсталирай

Хубава камерка между другото ;) Би трябвало и през ъпдейтите или чрез търсене на драйвери през интернет в самия Уин да си я "хване" ама...

• 1 месец по-късно...
Edit:

Здр.....Това с прейнсталирането на програмата на камерата го правих поне 20 пъти....никакъв ефект.Между другото се свързах тука..с доста вещи експерти в областа конкретно на Windows Виста....Лично идваха да опитат...с камерата...но стигнаха до същия резултат.Мнението им е че всичко е от Windowса.Според тях все още не е достатъчно добре разработен...и дава доста грешки за некои неща.Май ще се наложи да пейнсталирам Windowса вместо камерата.... :go ahead:

аз имах същия проблем и търсих много мнения по въпроса със черния екран на скайпа и разбрах къде ми е била грешката,при мен се оправи след като деинсталирах програмката и я инсталирах на ново но БЕЗ ДА Е ВКЛ.КАМЕРАТА в USB-то рестартирах и свед това я вкл.изчаках да я разпознае и активира и се оправи ,с Vista Ultimate съм

Добре, де от цялата работа не е ясно какьв модел,марка е тази веб камера?

Че да видим дали няма някакви драйвери за Вистата...актуални.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.