Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е необходимо за безжичен интернет у дома

Featured Replies

Имам вкаран кабелен интернет в хола, а искам безжично да го предам на компютъра в детската и да го ползвам в същото време и на лаптопа с уаерлеса? Какъв хардуер ми препоръчвате и съответния за това софтуер.

Всеки един безжичен рутер ще ти свърши работа. Но все пак трябва да уточниш дали доставчика ти налага някакви ограничения филтриране по МАС адрес, по ТТL. За първото всеки по нов рутер ще ти свърши работа, а за второто е малко по-специфично.

За компютъра в детската, ще ти трябва безжична ЛАН карта.

Този рутер е добър избор (ок. 115 лв в Комел Софт), особено ако доставчикът те ограничава по TTL, тук пише как се преодолява.

Трябва единствено да сложиш драйверите за съответните безжични карти, а ако производителя го изисква - и програма за управление на връзката, която ще е на диска към устройството.

Този рутер е добър избор (ок. 115 лв в Комел Софт), особено ако доставчикът те ограничава по TTL, тук пише как се преодолява.

Трябва единствено да сложиш драйверите за съответните безжични карти, а ако производителя го изисква - и програма за управление на връзката, която ще е на диска към устройството.

Имал ли си работа с такъв рутер, че да говориш така мило за него?

Преди седмица взехме този прочут рутер за делене на интеренета и единственото което правише когато се закачи повече от един-два компа е да се рестартира сам.Разбира се работеше първите два дена без големи проблеми, но на втората нощ когато всеки си включи компа беше до там. Пълен боклук според мен ! Добре че упяхме да го сменим за един D-link DI624.

Преди седмица взехме този прочут рутер за делене на интеренета и единственото което правише когато се закачи повече от един-два компа е да се рестартира сам.Разбира се работеше първите два дена без големи проблеми, но на втората нощ когато всеки си включи компа беше до там. Пълен боклук според мен ! Добре че упяхме да го сменим за един D-link DI624.

Да, имам такъв рутер и в момента се възползувам от възможностите му. Никакви проблеми досега не ми е правил, вързани са 1 десктоп с кабел и 1 лаптоп безжично.

Аз също имам този модел на Linksys, разпределя интернета за сега на 2 компютъра по Wireless , нямам никакви проблеми с него, ползвам го вече почти 2 месеца без никакъв проблем..

Да си призная безжичната мрежа въобще не съм я включвал, така че нямам наблюдения там.Видях че е разработка на Cisco, което не би трябвало да е зле но явно не всичко е изработено в рутера от тях.

Посочените проблеми ги прави при влючването му към swich с 7 компа накачени на него.

При един комп по кабел няма проблем при два вързани пак няма но при три и повече започват мъчения.

Редактирано от martinsi (преглед на промените)

Имам вкаран кабелен интернет в хола, а искам безжично да го предам на компютъра в детската и да го ползвам в същото време и на лаптопа с уаерлеса? Какъв хардуер ми препоръчвате и съответния за това софтуер.

Препоръчвам ти ТП-Линк, освен, работи отлично и безпроблемно, цената му дори е някъде около 65 лева с ДДС последно. Освен уарлес карти с драйвери по машинките не ти трябва нищо друго. Е, освен интернет от доставчика, разбира се :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.