Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BG сървър на GTA SA (Mod - Stunt + Freeroam + DM + Fun)

Featured Replies

Публикувано изображение

Какво ни трябва за да играем?

GTA San Andreas - Задължително е да не е модната!!! (3.94 Gb)

SA-MP 0.2.2 Client - (3.63 Mb)

Информация за сървъра

Име - SA Bulgarian Server

IP&Port - 89.25.91.64:7777

Mod - Stunt + Freeroam + DM + Fun

Max Player - 50 (За сега е толкова, не ни пречи да го вдигнем)

Не ви е нужен много хубав нет за да играете... 50-70 kb/s ви стигат за да играете без лаг ;)

Uptime - 24/7 (Ъптайма не е проблем защото подръжката на сървъра е много лесна)

Информация за мода на сървъра

Значи да поясна 1во какво означава Stunt (това е главния мод в сървъра), това е място което ви пуска с много мотори, коли, джипове, колелета и имате много рампи и въобще такива места от който може да се фърляте или мятате с превозните средства... може и да карате самолет, хиликоптер и да скачате с парашут ;)

Значи мода има възможност и за игра на DM(DeathMach). Играе се чрез команда /dm 1 или /dm 2.Разликата е в местата в който ви пуска... дава ви оръжия и почвате да се мелите :)

Може да си карате свободно из града без никой да ви претиснява...

Това са някой команди който зн се пак мода е нов и за мен.

Повечето команди може да намерите на /help

Мода има много екстри но повечето от тях не мога да ви кажа аз ги разгледах на мен лично ми харесаха само че не мога на вас да ви ги опиша... влезте и ги пробвайте ;)

Как да влезнем в сървъра?

1.Инсталираме играта, става както всяка друга ;)

2.Инсталираме sa-mp-0.2.2-R2.exe в папката на играта

3.След като го инсталираме в папката на играта ще намерим файл с име samp.exe

4.Стартираме samp.exe

5.Отваря ни ето това -

Публикувано изображение

Като го отвори натискаме горе отметката... на картинката е оградено ;)

6.Отваря ни ново прозорче в което трябва да напишем ИП и Порт на сървъра, в случая пишем 89.25.91.64:7777 ;)

7.Като го напишем сървъра ще се добави в листа. Даваме десен бутон и Connect

Публикувано изображение

---------------------------------

За сега е това, ако някой има въпроси или проблеми да ги пише тук в темата аз ще помагам колкото мога ;)

Публикувано изображение

SA-MP 0.2.2 Client - (3.63 Mb)

Информация за сървъра

Име - SA Bulgarian Server

IP&Port - 89.25.91.64:7777

Mod - Stunt + Freeroam + DM + Fun

Max Player - 50 (За сега е толкова, не ни пречи да го вдигнем)

Не ви е нужен много хубав нет за да играете... 50-70 kb/s ви стигат за да играете без лаг :clap:

Uptime - 24/7 (Ъптайма не е проблем защото подръжката на сървъра е много лесна)

Информация за мода на сървъра

Значи да поясна 1во какво означава Stunt (това е главния мод в сървъра), това е място което ви пуска с много мотори, коли, джипове, колелета и имате много рампи и въобще такива места от който може да се фърляте или мятате с превозните средства... може и да карате самолет, хиликоптер и да скачате с парашут :clap:

Значи мода има възможност и за игра на DM(DeathMach). Играе се чрез команда /dm 1 или /dm 2.Разликата е в местата в който ви пуска... дава ви оръжия и почвате да се мелите :)

Може да си карате свободно из града без никой да ви претиснява...

Това са някой команди който зн се пак мода е нов и за мен.

Повечето команди може да намерите на /help

Мода има много екстри но повечето от тях не мога да ви кажа аз ги разгледах на мен лично ми харесаха само че не мога на вас да ви ги опиша... влезте и ги пробвайте :wors:

Как да влезнем в сървъра?

1.Инсталираме играта, става както всяка друга ;)

2.Инсталираме sa-mp-0.2.2-R2.exe в папката на играта

3.След като го инсталираме в папката на играта ще намерим файл с име samp.exe

4.Стартираме samp.exe

5.Отваря ни ето това -

Публикувано изображение

Като го отвори натискаме горе отметката... на картинката е оградено ;)

6.Отваря ни ново прозорче в което трябва да напишем ИП и Порт на сървъра, в случая пишем 89.25.91.64:7777 ;)

7.Като го напишем сървъра ще се добави в листа. Даваме десен бутон и Connect

Публикувано изображение

---------------------------------

За сега е това, ако някой има въпроси или проблеми да ги пише тук в темата аз ще помагам колкото мога ;)

Хубав пост ще я дръпна и влизам!!! ;)

И аз ще я тегля пак играта и ще вляза... пък да видим..... Ама, за какво служи тоя сървър? Като вляза, ще има и други хора ли ?????

И аз ще я тегля пак играта и ще вляза... пък да видим..... Ама, за какво служи тоя сървър? Като вляза, ще има и други хора ли ?????

Да! С един мой фр. бяхме много зарибени по MTA(Multiplayer Theft Auto). Има много видове на игра. Stunt - Мисля, че тук имаше различни рампи и т.н. , Freeroom - Обикаляш си картата на кеф, DM(Death Match) - имаше да се изблъсквате във водата например и др. Имаше още, но съм забравил.

За идеята за български сървър и нейната реализация - 10x :rolleyes::super:

Значи, аз сега ще тегля San Andreas, щото съм я изтрил, заради един мод - сложих го и ми даде Don't Send - оттогава рекох, повече никви модове. Както и да е, сега я тегля. Ще изтегля мултиплеъра този, и ще видя.. Дано има някой! >< marr, в тоя който ти си дал няма ли хора? Абе, той да не е един и същ?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Тоя дето съм го дал на ден средно по 20 човека се събират и постоянно има някой и не е един и същ!

Редактирано от marrr (преглед на промените)

Aха, днес си инсталнах играта. Ако не сега, то най-късно утре влизам в сървара!

Eeeeeeх, гадно! Много ми се играеше!

Като цъкна на линка който си дал, пише, че не съществува файл или директория!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Е защо плашиш хората сега.И да е модната няма проблем.Само може да ви хвърли от време на време.

Ще кажете ли какво да правя?

Включвам от Conect, зарежда играта, дава ми катринка с надпис "GTA San Andreas - MULTIPLAYER" и ми зарежда. След това изкарва една картинка и отгоре някакви надписи!

Какво да направя, че да ми тръгне?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Ще кажете ли какво да правя?

Включвам от Conect, зарежда играта, дава ми катринка с надпис "GTA San Andreas - MULTIPLAYER" и ми зарежда. След това изкарва една картинка и отгоре някакви надписи!

Какво да направя, че да ми тръгне?

Да изчакаш.

А ако е тази + инсталиран patch 1.01 euro пак ще върви нали?

EDIT: С инсталиран пач 1.01 НЕ ТРЪГВА!

Редактирано от HackerX (преглед на промените)

имам ся един проблем ще мога ли да играя играта от германия и ако може некой ми прати този клиент по skype K0lega ама с нула между К?Л ем тва е :speak: :speak:

Сървъра offline ли е, защото като го добавя в SA:MP клиента си стои на Retrieving info...

щях да питам същото...

добавил сам шотче

Моля, оправете го!!!!

post-149343-1206719428_thumb.jpg

• 2 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

хора плс помощ тва ми е скаипа : bekam_1234561 , плс няакои да ми помогне всичко е точно както написано го прая ама неште Публикувано изображение някои да ми помогне че се зарибих по мултито намерете ме и ми обяаснете плс

• 2 години по-късно...

Здравейте :wink12: Търся мод за San Andreas Multi Player сървър ! Мода трябва да е български ! При възможност TRUCK! (но само при възможност! Важно е да е български) Благодаря ви предварителноо !!

Редактирано от WestSize (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

<BG>.::SaAdminScript::.<BG> Сървар за гта сан андреас мултиплеар 1.Трябва да имате програмата hamachi http://hamachi.en.softonic.com/ това е програмата. 2.Трябва да имате GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS MULTIPLYEAR http://dl.foco.co/samp/sa-mp-0.3c-install.exe това е мултиплеара които ви трябва за сървара. инсталирате хамачи и отивате на Network после на join an exiting network... пишете на първия ред GRAND THEFT AUTOS паролата е 123456 исчакаите докато се свърже после влизате в мултиплеара или SA-MP натискате на оранжавото прозорче с тикче на него добавяте този ип адрес 5.112.193.130:7777 но бес програмата hamachi няма да стане. играете и се забавлявате. за връска с админите пишете в скаип bliznacite_lukovit Transformars.bg :rolleyes: При влизане в играта с хакове се банва. :cool: Който иска да бъде админ да пише на скаип.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.