Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Adobe Dreamweaver cs3 проблем при инсталация ?

Featured Replies

Проблема е че когато стартирам сетъп-а и нали ми зарежда инсталационните файлове необходими за стартиране на инсталацията и ги зарежда,но след това абсолютно нищо не става всеедно не съм я стартирал,зарежда ги и до тук е нито ми изписва нещо нито нищо,а компютъра ми покрива тройно отгоре изискванията за cs3.И се обърнах към вас защото нз какъв е проблема,понеже не ми изписва нищо ама нищичко,не ми казва дали има проблем и какъв е.

Тук разархивирам един файл и както се досещате другите с него и се появява папката на DW,и да не е рар пак ми го прави същия проблем

http://img.data.bg/i.php?show=832593&ctrl_id=b6t8qu#img

Папката която е на чво място е в следствие на разархивирането.

Тук вече съм в папката

http://img.data.bg/i.php?show=832596&ctrl_id=1lsa0z#img

Тук съм стартирал файлът setup.exe и ми зарежда инсталационните файлове и освен че нищо не става ,и се затваря малкото прозор4е което съм посочил със не мн хубави червени стрелки

http://img.data.bg/i.php?show=832599&ctrl_id=cdv9s7#img

Мога и със другите версии но просто не ми е въобще удобно и понеже обновявам един сайт,и ако не стане ще има да си го обновявам с години ,ако не ми ПОМОГНЕТЕ :P

Благодаря предварително !!!

Проблема е че когато стартирам сетъп-а и нали ми зарежда инсталационните файлове необходими за стартиране на инсталацията и ги зарежда,но след това абсолютно нищо не става всеедно не съм я стартирал,зарежда ги и до тук е нито ми изписва нещо нито нищо,а компютъра ми покрива тройно отгоре изискванията за cs3.И се обърнах към вас защото нз какъв е проблема,понеже не ми изписва нищо ама нищичко,не ми казва дали има проблем и какъв е.

Тук разархивирам един файл и както се досещате другите с него и се появява папката на DW,и да не е рар пак ми го прави същия проблем

http://img.data.bg/i.php?show=832593&ctrl_id=b6t8qu#img

Папката която е на чво място е в следствие на разархивирането.

Тук вече съм в папката

http://img.data.bg/i.php?show=832596&ctrl_id=1lsa0z#img

Тук съм стартирал файлът setup.exe и ми зарежда инсталационните файлове и освен че нищо не става ,и се затваря малкото прозор4е което съм посочил със не мн хубави червени стрелки

http://img.data.bg/i.php?show=832599&ctrl_id=cdv9s7#img

Мога и със другите версии но просто не ми е въобще удобно и понеже обновявам един сайт,и ако не стане ще има да си го обновявам с години ,ако не ми ПОМОГНЕТЕ ;)

С удоволствие бих ти помогнал, но за целта трябва да знаеш български и да знаеш как да се изразиш cool.gif Може да е от късния час и умората, но аз нищо не разбрах от тази дълга порица думи...

А защо не го инсталираш от диска, който е пакета? Или си изтеглил някаква пиратска версия, бъкана с вируси или орязана като с ляв крак?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор
А защо не го инсталираш от диска, който е пакета? Или си изтеглил някаква пиратска версия, бъкана с вируси или орязана като с ляв крак?

Ами от замунда е копието със кракове и сериали но не ставаа

За отговора на предишния пост: Ами аз написах темата на бързо че огава трябваше да излизам ;)

Ами от замунда е копието със кракове и сериали но не ставаа

Тогава се обърни за поддръжка към този, който е ъплоаднал файловете. Кой знае какви щуротии са правени с тях

• Автор
Тогава се обърни за поддръжка към този, който е ъплоаднал файловете. Кой знае какви щуротии са правени с тях

Е да ама на всички други им тръгва само при мене не става,а нямам и 1 вирус

Варианти много. Опитай да изтеглиш наново програмата или пусни една hash проверка от торент клиента ти, може да не си я свалил напълно.

Също така, защо, ако нямаш тази програма означава че ще обновяваш сайта с години. Може да използваш по-стара версия или някой друг WYSIWYG редактор.

• Автор
Е да ама на всички други им тръгва само при мене не става,а нямам и 1 вирус

Торенти на Dreamweaver cs3 съм теглил много и на всичките ми става този гаден номер.

Ами найстина със по старите версии също може но има някой допълнителни функции който ми трябват и не само функции със цс3 ми е много по удобно

• 2 години по-късно...

И аз имам проблем с инсталацията на Adobe Dreamweaver cs3,затова реших да не правя нова тема,а да пиша тук.И аз бях пробвала същия торент от Замунда,но и аз не успях да го инсталирам и направо го изтрих.Търсих на други места и изтеглих друг .rar файл.След като го разархивирах се насочих към крака,но при стартиране ми излиза грешка:вижте тук

След това реших да видя дали ми тръгва Setup файла,но отново ми излиза грешка,този път такава. Определено имам много повече памет от 512mb.

Някой може ли да ми помогне,защото наистина си нямам идея какво да правя,а вече тегля програмата от 4-5 различни места и все имам някакви проблеми,а ми трябва.Бих я изтеглила и от офицялния сайт,но не е пълната версия(говоря за безплатната)

Редактирано от who0a (преглед на промените)

И аз имам проблем с инсталацията на Adobe Dreamweaver cs3,затова реших да не правя нова тема,а да пиша тук.И аз бях пробвала същия торент от Замунда,но и аз не успях да го инсталирам и направо го изтрих.Търсих на други места и изтеглих друг .rar файл.След като го разархивирах се насочих към крака,но при стартиране ми излиза грешка:вижте тук

След това реших да видя дали ми тръгва Setup файла,но отново ми излиза грешка,този път такава. Определено имам много повече памет от 512mb.

Някой може ли да ми помогне,защото наистина си нямам идея какво да правя,а вече тегля програмата от 4-5 различни места и все имам някакви проблеми,а ми трябва.Бих я изтеглила и от офицялния сайт,но не е пълната версия(говоря за безплатната)

Бягай другаде да питаш... т.2 нещо си :ph34r:

за къв ти е да стартираш кракнатото ексе папката...

Ама за каво ли да пиша, ти ако искаше да четеш в описанието на торента си го има...

Бягай другаде да питаш... т.2 нещо си :)

за къв ти е да стартираш кракнатото ексе папката...

Ама за каво ли да пиша, ти ако искаше да четеш в описанието на торента си го има...

Всъщност това не е торент и никъде няма описание.И защо да не стартирам крака?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.