Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преходник от Game порт към USB!

Featured Replies

значи сега съм с нов комп стария ми имаше букса за джоистик с стар модел с старите букси (D-SUB) доколкото пише в книшката а новия ми комп няма такава букса :) ето как изглежда буксата

та вапроса ми е има ли някъв преходник за такава букса към USB или нещо такова :rolleyes: ако може и да ми кажете къде се продава или как се казва предварително благодаря

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни.

Редактирано от pit (преглед на промените)

мерси много

другиа вариант ако не намериш никаде е за около 10тина лева и е да си земеш отделна звукова карта с такъв порт. Има ги още!!!

• Автор
другиа вариант ако не намериш никаде е за около 10тина лева и е да си земеш отделна звукова карта с такъв порт. Има ги още!!!

да ама кат нямам място къде да я сложа laugh.gif дъното ми е много малко аз се опитах да си сложа старата ама звуковата карта е по голама :ph34r: то по хубаво да си зема нов джоистик с USB ако е по скъпа от 20 лв :ph34r:

да ама кат нямам място къде да я сложа laugh.gif дъното ми е много малко аз се опитах да си сложа старата ама звуковата карта е по голама :ph34r: то по хубаво да си зема нов джоистик с USB ако е по скъпа от 20 лв :ph34r:

Ако ... да! Според зависи какъв е твоя и дали си държиш не него. Иначе питаи за преходника де. Аз съм си правил подобен ама незнам дали ще се справиш!

И аз имам един такъв и се чудя какво да го правя ... няма много бутони, а и не играя такива игри ...

• Автор
Ако ... да! Според зависи какъв е твоя и дали си държиш не него. Иначе питаи за преходника де. Аз съм си правил подобен ама незнам дали ще се справиш!

как така си си правил

как така си си правил

абе има риск да дадеш на късо юсбито и да стане неприятно. По принцип има 4 кабела 2 за данни и 2 за захранване. Купих си една букса юсби мъжко от ел магазин и му запоих кабелите и го сложих на компа и измерих с мултицет каде е захранването и го вързах на мишката ( щтот и сменях кабела) и тя светна. После пробвах 2та кабела за датата. То имаш 2 възможности. Ако ги обърнеш не е сташно просто не работи нещото, ама ако захранванто се обърне не е хубаво и така тръгна. Ти не гледаи че кабела на джойстика ти е с много кабели на буксата пак с 4 или наи много 5 като не един а 2 са минуси.

Редактирано от alexzazy (преглед на промените)

• Автор
абе има риск да дадеш на късо юсбито и да стане неприятно. По принцип има 4 кабела 2 за данни и 2 за захранване. Купих си една букса юсби мъжко от ел магазин и му запоих кабелите и го сложих на компа и измерих с мултицет каде е захранването и го вързах на мишката ( щтот и сменях кабела) и тя светна. После пробвах 2та кабела за датата. То имаш 2 възможности. Ако ги обърнеш не е сташно просто не работи нещото, ама ако захранванто се обърне не е хубаво и така тръгна. Ти не гледаи че кабела на джойстика ти е с много кабели на буксата пак с 4 или наи много 5 като не един а 2 са минуси.

ок мерси

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.