Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакво мислите за MotoGP?

Featured Replies

Търсих такава тема за MotoGP,но не можах да намеря.Има ли фенове?Аз лично съм фен на Валентино Роси и се надявам тази година да стане шампион,след като последните 3 не можа.Дали Стонър ще успее да задържи титлата.Вече спечели първото състезание и има актив от 25 точки.

Резултати след първото състезание

С този мотор Доктора няма шансове. Колкото и да ми е неприятно и на мен. Смятам че Дукати и тази година няма да имат проблеми да вземат титлата. Най вероятно Кейси Стонър ще е първи пак. Но нищо не се знае все още. Хорхе Лоренцо също тръгна много добре, а той иска и да се докаже в MotoGP. Така че - състезания много, ще видим ;)

• Автор

Е нали знаеш защо премина към Хонда Роси,за да има интрига иначе с Дукати щеше да спечели и тези титли :rolleyes:

• Автор

Кейси Стоунър: Педроса е най-големият ми съперник

Шампионът пренебрегва Роси

Световният шампион в MotoGP Кейси Стоунър определи като най-сериозен конкурент за титлата през новия сезон. Пилотът на Дукати сякаш пренебрегна друг велик шампион Валентино Роси, който този сезон ще кара за Ямаха.

“Миналата година Роси завърши трети, а не втори. Това ще рече, че трябва да се безпокоя повече от Педроса. Както и да се развият нещата по-добре би било да те преследват, отколкото да си преследвач”, каза австралиецът.

Стоунър добави: “Не може да се задържим на първото място, ако не работим здраво. За момента се чувствам много спокоен, тъй като направихме доста подобрения по мотора. Гумите на “Бриджстоун” също вършат чудесна работа и отново сме фаворити за титлата”.

Топспорт

• 4 седмици по-късно...

Успоредно с Формула 1 и WRC се опитвам и да не изтърва MotoGP. И аз като колегите съм фен на Валентино Роси. По принцип съм за италианците. На времето Макс Биаджи ми харесваше но си прееба кариерата като отиде в Супербайк. Няма да забравя битките между Доктора и Сете Гибернау... Относно сезон 2008 - Стонър или Роси ми се виждат главните конкуренти за титлата cool.gif

Аз няма да обаждам за кого съм.

Ако толкова ви интересува пишете Л.С:P

Иначе си мисля че Роси ше отнесе титлата.Роси изпусна само миналогишната титла а не 3.

И така най добрия ще се види кои е.

Все пак 7 титли не са малко опит.........

Здравейте и аз да се обадя. Изпусна последните 2 титли - 2006- Хейдън и 2007- Стоунър. Аз съм на мнение, че Роси загуби прекалено много време с Ямаха. Всяка победа ставаше все по-трудна и по-трудна. Нормално е да се умори, но вярвам че ще намери изход и ще ни зарадва с още 2-3 титли, преди да направи 35 и да отиде с SBK където да запише и там 4-5 титли. :-)

• 3 месеца по-късно...

Аааа, снощи гледай сухата лагуна и умрях от кеф заради страхотното каране на Валентино, фен съм му за да няма недоразумения laugh.gif Страхотно каране направиха с Кейси, браво и на него. Но Валентино надмина себе си за пореден път, свиваше ми се корема на моменти като ги гледах че даже и пръстчетата на ръцете и краката ми поизтръпваха sad.gif

Познавам я задочно пистата от различните комп.симулатори, карал съм много години разни мотори но с тези моторетки като малки изстребителчета е необходимо голямо дупце и майсторлък да караш на пълна газ по дългата права, с наклон за спускане и с почти пълна липса на видимост за последните 300 метра от правата, с труден обратен завой на края... За мен беше голям кеф да наблюдавам състезанието, очаквам осма титла за доктора laugh.gif

Едва ли някой се съмнява кой е най-добрия пилот доказал го е многократно и ще продължи да го доказва.Каквото и да говорите Роси направи нещо което един друг човек в друг спорт не направи,а именно да не се възползва от техниката за да побеждава,а сам да си извоюва титлите,затова единия ще е велик шампион,а другия вече го забравят.Това което стана на Лагуна Сека миналата вечер беше уникално,да победи по бързият с половин секунда мотор е все едно във Ф1 Форс Индия да победи Фераритата и Макларъните.

На въпрос " Притеснява ли ви нещо" преди съзтезанието Кейси Стонър отговорил хладно и надменно: "НЕ" :)

Ами, моето момче, щом не те притеснява да си 2-ри ок...няма проблеми !!! Да имаш най-добрия мотор, да доминираш през целия уикенд, да стартираш първи, да направиш няколко рекорда и ПАК да не спечелиш...ето това е пълно безхаберие. Тоз юнак ако иде в друг отбор няма да влезе в петицата, а какво остава за победи.

Колкото до това защо роси стои в Ямаха - ами нали се сещате, че ако отиде в Дукати другите пилоти ще се състезават за 2-ро място докато Вале не се откаже.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

ROSSI REIGNS AGAIN

Valentino-Rossi-Japan_1234391.jpg

Валентино Роси спечели своята шеста титла в МотоГП след като победи на пистата Мотеги в Япония. Тази победа му донесе преднина от 92 точки пред втория в класирането Кейси Стонър. Австралиеца се надяваше да спечели в Мотеги и Роси да не се качи на подиума, за да поддържа интригата в шампионата. Но състезанието не се разви според очакванията му и в крайна сметка Роси спечели пред Стонър на 1.943 секунди. Трети завърши Дани Педроса, а съотборника на Роси Хорхе Лоренсо се класира на четвърто място.

http://www.sportinglife.com/

:wors:

• 3 месеца по-късно...

Добър вечер :)

Световната финансова криза засегна 4-и японски гигант ..........Голяма криза ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Японският гигант в производството на мотоциклети "Кавазаки" ще се откаже от участие в най-престижната надпревара в мотоциклетизма MotoGP поради световната финансова криза, съобщават световните агенции.

С оттеглянето си "Кавазаки" става четвъртата японска компания, която напуска престижно състезание от сферата на моторните спортове. По-рано през месеца Хонда се отказа от Формула 1, а Субару и Сузуки от световния рали шампионат. Очаква се отборът на "Кавазаки" да съобщи официално оттеглянето си от MotoGP на 5-и януари 2009-а година. :wub:;):P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.