Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се играе cossacks в Multiplayer

Featured Replies

Компютъра и лаптопами са свързани мрежа,и се опитах да пусна козакса в Multiplayer,но изглежда не правя нещо както трябва,ако може да ми обясните по подробно как става мрежата в играта.

Мерси

Редактирано от Andoniya (преглед на промените)

Компютъра и лаптопами са свързани мрежа,и се опитах да пусна козакса в Multiplayer,но изглежда не правя нещо както трябва,ако може да ми обясните по подробно как става мрежата в играта.

Мерси

Коя cossacks I или II ??Ако е едно - натискаш - multiplayer после Direct TCP/IP пишеш IP-то на сървъра който си направила с единия от компютрите (прави се като натиснеш create) и готово!Ако е cossacks II гледай да е Napoleonic Wars,защото Battle for Europe е бъгав от където и да го дръпнеш,ако е Napoleonic Wars в менюто на играта натискаш Multiplayer после чекваш квадратчето дето пише TCP/IP и пишеш IP-то на сървъра който си направила с единия от компютрите (прави се като натиснеш create) и готово!

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

• Автор

Cossacks-Back to war е играта

Значи аз разбрах как става мрежата.Избирам TCP/IP Laп Conection на главния компютър,от там криейт.

На лаптопа пак цъквам на TCP/IP Lan Conection и давам join и ми излиза една конзола където пише името на играча от 1-ия комп.Цъквам и давам join.Започва да зарежда нещо и до тук.Нищо не ми излиза :rolleyes:

Cossacks-Back to war е играта

Значи аз разбрах как става мрежата.Избирам TCP/IP Laп Conection на главния компютър,от там криейт.

На лаптопа пак цъквам на TCP/IP Lan Conection и давам join и ми излиза една конзола където пише името на играча от 1-ия комп.Цъквам и давам join.Започва да зарежда нещо и до тук.Нищо не ми излиза :whist:

Виж дали firewall-a на сървъра е изключен т.е. на компютъра с който правиш играта.Ако е включен изключи го!Пак виж дали пишеш правилно IP-то на сървъра...

• Автор

Изглежда играта нещо е бъгната,понеже всички други игри ми тръгват в мрежа.

• Автор

възможно ли е да ми трябва някакъв крак или пач за да мога даиграя в мрежа????

Не,не ти трябва пач за да играеш!Нещо не правиш както трябва...двата компютъра предполагам са свързани :help::P ??!!

P.S:Гледай да избягваш собствени постове един след друг!По-добре редактирай предишния си пост ако искаш да добавиш нещо или да се поправиш! :help:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

• Автор
Не,не ти трябва пач за да играеш!Нещо не правиш както трябва...двата компютъра предполагам са свързани :);) ??!!

P.S:Гледай да избягваш собствени постове един след друг!По-добре редактирай предишния си пост ако искаш да добавиш нещо или да се поправиш! ;)

Мисля,яе всичко правя както трябва,всяка друга стратегийка ми тръгва,тук просто не иска да зарежда.Много странно.

А от къде другаде мога да си изтегля козакс,освен от замундата?

• Автор

Ами като дам джойн започва едно зареждане около половин минута и нататък нищо.нищо не излиза

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.