Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ : 3 ПРОГРАМИ ?

Featured Replies

Не зная дали е пускано за търсене..ако е така се извинявам.Едната е за промяна на bitrate...от 128 примерно на 224....програма за махане на надписи в самото видео/реклама на сайта от който е изтеглено видеото примерно..но да няма остатъчни ефекти,като петно...не знам дали има такава възможност..просто питам/ и последното,което търся е за извличане на аудиото от видео...по възможност да е в един файл,като и за това нямам идея дали има такава програма.Ще ви бъда благодарен ако може да помогнете.

Редактирано от garga77 (преглед на промените)

• Автор

*****Искаме програма (RQ):)**** Това е оправено,що се отнася до останалите неща..не мога да дам точните наименования на програмите,понеже ако ги знаех нямаше да пускам тема,а бих могъл да ползвам търсачката.

Не зная дали е пускано за търсене..ако е така се извинявам.Едната е за промяна на bitrate...от 128 примерно на 224....програма за махане на надписи в самото видео/реклама на сайта от който е изтеглено видеото примерно..но да няма остатъчни ефекти,като петно...не знам дали има такава възможност..просто питам/ и последното,което търся е за извличане на аудиото от видео...по възможност да е в един файл,като и за това нямам идея дали има такава програма.Ще ви бъда благодарен ако може да помогнете.

1. Програма за "промяна на bitrate...от 128 примерно на 224" - първо е безмислено, защото качеството няма да се подобри. Второ, може да се направи и с WinAmp.

2. "програма за махане на надписи в самото видео/реклама на сайта от който е изтеглено видеото примерно..но да няма остатъчни ефекти,като петно" - няма такава.

3. Програма "извличане на аудиото от видео" - ТОВА е първото, което откри Google при търсене на "extract audio from video"

3. Програма "извличане на аудиото от видео" - ТОВА е първото, което откри Google при търсене на "extract audio from video"
В тази връзка и аз издирвам нещо. Търся програма която да извлича само фоновия звук от видео файл на който има записан и говор. Не знам как и с каво се прави това, но явно има начин. Пример - music only, voice cut, without narration.
В тази връзка и аз издирвам нещо. Търся програма която да извлича само фоновия звук от видео файл на който има записан и говор. Не знам как и с каво се прави това, но явно има начин. Пример - music only, voice cut, without narration.

Не мисля, че е извлечен фоновия звук, а по-скоро е насложено аудио, взето примерно от саундтрака.

Не мисля, че е извлечен фоновия звук, а по-скоро е насложено аудио, взето примерно от саундтрака.
Първоначално и аз мислех така, но саундтрак няма издаден, а и няколко от потребителите които ги качват казват, че сами си ги рипват. Не знам на кого да вярвам, но е факт, саудтрак няма т.е. източника на музиката е неизвестен. Освен да е извлечен, не виждам т.е. не намирам обяснение как е направено.
Първоначално и аз мислех така, но саундтрак няма издаден, а и няколко от потребителите които ги качват казват, че сами си ги рипват. Не знам на кого да вярвам, но е факт, саудтрак няма т.е. източника на музиката е неизвестен. Освен да е извлечен, не виждам т.е. не намирам обяснение как е направено.

Нямам представа (понеже не гледам този сериал) дали музикалния фон е оригиналния, но виждам хората да посочват, че това е главната тема от Danny Elfman.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Нямам представа (понеже не гледам този сериал) дали музикалния фон е оригиналния, но виждам хората да посочват, че това е главната тема от Danny Elfman.
Да, главната тема е на Дани Елфман и само тя е включена в саундтрака. Осталата музика (SCORE) е на Steve Jablonsky. Линкчето горе е от "пресен" епизод сниман преди 4 месеца (а сезона не е завършен още) т.е. прекалено е нов и по някакъв начин са се добрали до музиката неофициално. Ето какво друго е направено, ако някой знае начин да се извлича, моля да издаде тайната (може и на ухо т.е. на ЛС). Цитирам:

This is the complete collection of Desperate Housewives Music.

It isn't the SOUNDTRACK, but the SCORE, with orchester etc...

You can't buy this CD, this is a fan-project

Enjoy.

----------

Voici la collection complète de la musique des "Desperate Housewives".

Il ne s'agit pas des SOUNDTRACKS, mais du SCORE, avec orchestre etc...