Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Outlook Express

Featured Replies

Здравейте,приятели.Имам проблем с Outlook Express и бих искала да попитам как мога да го оправя.Като получавам имейл на кирилица нищо не мога да разчета,защото е от вида бХЕ ПЕЦХЯРПХПЮУРЕ МНБ ЮЙЮСМР МЮ ###### Х ОНЯНВХУРЕ

РНГХ ЮДПЕЯ ([email protected]) ГЮ ЙНМРЮЙР.

юЙН МЕ ЯРЕ МЮОПЮБХКХ РНБЮ, ЛНКЪ ХЦМНПХПЮИРЕ РНБЮ ОХЯЛН. рН АЕ ХГОПЮРЕМН НР IP ЮДПЕЯ 82.103.75.82 лНКЪ, МЕ НРЦНБЮПЪИРЕ.

юЙН ОПЕГ ЯКЕДБЮЫХРЕ 24 ВЮЯЮ МЕ ПЕЮКХГХПЮРЕ МХЙЮЙЗБ РПЮТХЙ (НРВЕРЕМ ОПЕГ РПЮЙЕПЮ) ЮЙЮСМРЮ БХ ЫЕ АЗДЕ ХГРПХР !

йКХЙМЕРЕ БЗПУС ДНКМХЪ КХМЙ ГЮ ДЮ ОНРБЗПДХРЕ ПЕЦХЯРПЮЖХЪРЮ ЯХ:

http://www.######/confirm.php?id=2769...25ecd745d012983

яКЕД ЙЮРН МЮОПЮБХРЕ РНБЮ бХЕ ЫЕ ЛНФЕРЕ ДЮ ХГОНКГБЮРЕ МНБХЪ ЯХ ЮЙЮСМР.

юЙН МЕ ЦН МЮОПЮБХРЕ ЮЙЮСМРЮ бХ ЫЕ АЗДЕ ХГРПХР ЯКЕД 24 ВЮЯЮ.

А друг е проблема с линковете в писмата - колкото и да кликам върху линка,страницата не се отваря.

Моля помогнете ми!Предварително благодаря! :yanim:

отиваш на View > Encoding

и избираш там Cyrilic (Windows) :yanim:

• Автор

Страшно ти благодаря,fifa! :yanim: Извинявам се за глупавия въпрос sad.gif

Страшно ти благодаря,fifa! :yanim: Извинявам се за глупавия въпрос sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Не е глупав въпроса ти...

Много хора биха се чудили :)

За линковете - само в Outlook ли е това или във всички програми?

• Автор

Само в Outlook sad.gif

Само в Outlook sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Хм... не мога да си го обясня...

Ако искаш пробвай Mozilla Thunderbird - тя е добра алтернатива на Outlook Express :yanim:

• Автор

Искам също така да попитам има ли настройка на Outlook-а,която да уведомява при получено ново съобщение(ОС ми е Уиндоус ХР)?

Искам също така да попитам има ли настройка на Outlook-а,която да уведомява при получено ново съобщение(ОС ми е Уиндоус ХР)?

<{POST_SNAPBACK}>

Нa Outlook-а не знам, но ICQ-то има ;)

Отиваш на mail и си слагаш потребител, парола и сървърите (pop3 и smtp) и на колко минути да ти го проверява.

• Автор

Защото аз настроих Оутлуука да проверява на 15 мин,обаче ми се появява уведомлението чак,когато почне да зарежда програмата sad.gif

Защото аз настроих Оутлуука да проверява на 15 мин,обаче ми се появява уведомлението чак,когато почне да зарежда програмата sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Тази настройка работи в случай че Outlook-а работи. Като го спреш и броенето спира ;)

• Автор

Тази настройка работи в случай че Outlook-а работи. Като го спреш и броенето спира ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Значи няма такава опция?Освен ако програмата не е непрекъснато отворена? sad.gif

Значи няма такава опция?Освен ако програмата не е непрекъснато отворена? sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Да ;)

Затова ти предложих проверка на пощата през ICQ-то

• Автор

Да :)

Затова ти предложих проверка на пощата през ICQ-то

<{POST_SNAPBACK}>

Е как става тази проверка?В смисъл - как да го настроя?Може ли да проверява примерно имейл в бол.бг или само ICQ-имейли? :);)

Редактирано от regiii (преглед на промените)

Е как става тази проверка?В смисъл - как да го настроя?Може ли да проверява примерно имейл в бол.бг или само ICQ-имейли? :)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Moже да проверяваш всяка поща, която поддържа POP3. Бол мисля, че го поддържа.

Иначе относно проверяването за нови писма през определено време. Моzilla Thunderbird има едно рзширение, което като се инсталира, позволява на програмата да седи минимизирана с иконка до часовника. Така като си пуснеш програмата, тя си седи скрита до часовника и си проверява през определено време за нови писма. Ако има нещо ново - изкача балонче и се чува звук.

Има и много отделни програмки, които служат за същото - да проверяват и известяват за нови писма, но поне за мен за излишни.

• Автор

Иначе относно проверяването за нови писма през определено време. Моzilla Thunderbird има едно рзширение, което като се инсталира, позволява на програмата да седи минимизирана с иконка до часовника. Така като си пуснеш програмата, тя си седи скрита до часовника и си проверява през определено време за нови писма. Ако има нещо ново - изкача балонче и се чува звук.

Има и много отделни програмки, които служат за същото - да проверяват и известяват за нови писма, но поне за мен за излишни.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за съвета!Дръпнах си IncrediMail и работи перфектно! :)

По мое лично мнение (а и не само мое) Mozilla Thunderbird е по-добрият мейл клиент

<{POST_SNAPBACK}>

Как се казва това разширение, че май го пропускам

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.