Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Internet Explorer

Featured Replies

Преди десетина дни се опитах да инсталирам ИЕ 7.0, но нещо не стана, даде някаква грешка и не сработи. След това го деинсталирах, но и там даде грешка и сега въобще не мога да стартирам ИЕ. При пускане ми дава: "The procedure entry point InternetGetSecurityInfoByURLW could not be located in the dynamic link library WININET.dll".

Опитам с преинстал на ИЕ, но ми дава, че вече е инсталиран 7.0, опитах с 6.0, но ми дава, че има по-нова версия, опитах от инсталационния диск да му дам да инсталира ИЕ, но никакъв резултат.

Кофтито е, че и Систем рестор не работи - дава някаква грешка!!!

Та някви идеи?

При мен се получи същото. След опити да го преинсталирам (безуспешни), да направя Repair от системния диск (безуспешни), за System Restore (също безуспешни, оправят нещата само визуално и пак не работи) на втория деинстал ми отмъкна половината драйвъри (не ми разпознаваше вече CD-тата и не щеше да им преинсталира драйвърите), след което вече не щеше и Repair да прави... Познай какво последва... Сега вече си имам един Image на диска, за всеки случай... Sorry... Аз поне не успях да се справя с него, а половината програми ползват именно неговата Engine за обновяване... И без това имах хардуерен проблем и си му беше време за преинсталиране...

• Автор

Мерси, спести ми доста лутане. Поне това с всичко отначало сме го тренирали.

В крайна сметка инсталира ли ИЕ 7.0? Или засега да не пробваме?

Инсталирах го, естествено, най-малкото за проба. Резултатът беше плачевен... От Microsoft, верни на себе си, пак са... изходили едно голямо изпражнение...

Значи да се радвам, че не съм успял да го инсталирам :yanim: Каза,че серийния ми номер бил грешен и е било за добро :blink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.