Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой от 3-те фотоапарата е най-добре?

Featured Replies

Panasonic Lumix DMC-LZ8

Canon PowerShot A580

Canon PowerShot A570 IS

Триумя се между трите, и бих искал някое мнение.

Аз лично съм за Panasonic Lumix DMC-LZ8. Пристрастен съм верно, но преди време имах Канон и грам не бях доволен,бавно зарежда светкавицата,а и като цяло не ме кефи :) Виж Панасоника си е класика с оптика Лайка, качествен опт.зуум и те така :) Успех.

Panasonic Lumix DMC-LZ8

Canon PowerShot A580

Canon PowerShot A570 IS

Канона си е класика в жанра.Те са измислили фотографията дето има една дума.

Аз съм с Canon PowerShot A560 и съм много доволен от него.Бих ти препоръчал да си вземеш Canon PowerShot A570 IS.Разликата между двата е само един мегапиксел.

• Автор

Честно казано и аз повече за тези два фотоапарата си мислех, най-вече защото и двата модела притежават оптичен стабилизатор ( треперят ми ръчичките на мен от цигарите :huh:). Иначе дали 7 или 8 пиксела наистина не смятам, че има разлика.

Вземай Canon PowerShot A570 IS без да се замисляш.

Аз лично съм за Panasonic Lumix DMC-LZ8. Пристрастен съм верно, но преди време имах Канон и грам не бях доволен,бавно зарежда светкавицата,а и като цяло не ме кефи smile.gif Виж Панасоника си е класика с оптика Лайка, качествен опт.зуум и те така smile.gif Успех.

Отдавна мина времето с бавното зареждане на светкавицата. А "класиката" е с оптика Лейка, Лайка е онова куче дет летя в космоса. cool.gif

Аз също съм се спряла на Canon PowerShot A570 IS,мисля,че в сравнение с другият модел само той има оптичен стабилизатор или греша ?

Правилно мислиш. Който и да вземеш, няма да съжаляваш, и двата са с новия DIGIC III процесор.

Отдавна мина времето с бавното зареждане на светкавицата. А "класиката" е с оптика Лейка, Лайка е онова куче дет летя в космоса. cool.gif

Лейка е онова с дупките, дето се поливат краставици с него. А Leica идва от немски и се чете Лайка :)

Panasonic Lumix DMC-LZ8

Canon PowerShot A580

Canon PowerShot A570 IS

http://www.photopavilion.com/?page=catalog...l#slides-pane-1

Този!

Лейка е онова с дупките, дето се поливат краставици с него. А Leica идва от немски и се чете Лайка :)

Абе да ти кажа, направо си е лейка апарата, но си прав, моя грешка. laugh.gif

dragozow, няма оптичен стабилизатор, предложеното от теб.

Canon EOS 400D е много добър, а от тия които си изброил зимай някой на CANON няма да съжаляваш :cupid:

• Автор
Canon EOS 400D е много добър, а от тия които си изброил зимай някой на CANON няма да съжаляваш :cupid:

За 1000 лв едва ли ще е лош. Едва ли скоро ще мога да измъкна всичко от възможностите му.

Явно Canоn-а е избора - А570 IS.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.