Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера с един и същ ли фотоапарат е снимано ?

Featured Replies

Здравейте как да разбера със сигурност дали едни снимки са снимани със същия телефон СОНИ ЕРИКСОН К850и на база за сравнение имам други снимки които са снимани точно с този телефон......не ме интересува дали са снимани със същия модел ами дали са точно с този телефон

Сваляш снимките на компа и после даваш десен бутон на някоя от тях -->свойства-->резюме-->разширени...И там сравняваш...Това е! Успех! cool.gif

Сваляш снимките на компа и после даваш десен бутон на някоя от тях -->свойства-->резюме-->разширени...И там сравняваш...Това е! Успех! cool.gif

Сигорен ли си че това е начина ? Аз като видя там има някакви хашове по това ли да познаваме ?

да но така ми показва че е сниман с същия модел а мен ме интересува дали е точно същия апарат

МИсля че практически невъзможно освен ако не поддържа разширена EXIF информация

• Автор
МИсля че практически невъзможно освен ако не поддържа разширена EXIF информация

ами като дам инфо на снимката има едно program name по него дали може да се разбере?

ами като дам инфо на снимката има едно program name по него дали може да се разбере?

Потърси инструмент, който да вади EXIF информацията, така малко гугъл, някоя и друга търсачка....

• Автор
Потърси инструмент, който да вади EXIF информацията, така малко гугъл, някоя и друга търсачка....

не мога да намеря тъкъв инструмент моля някои да помага sad.gif

ок намерих програма но с нея маи не мога да разбера дали е сниман с един и същ апарат

Както споменах по-горе само разширен формат ще ти помогне (и то в редки случаи). В този случай няма възможност да разбереш дали е снимано с конкретна камера

• Автор
Както споменах по-горе само разширен формат ще ти помогне (и то в редки случаи). В този случай няма възможност да разбереш дали е снимано с конкретна камера

а по принцип кое трябва да гледам от exif infoto за да сравнявам знаеш ли? sad.gif сорри че сам толко досаден ама е много важно sad.gif

а по принцип кое трябва да гледам от exif infoto за да сравнявам знаеш ли? sad.gif сорри че сам толко досаден ама е много важно sad.gif

Разгледай всички параметри, не са толкова много: Make, Model и Software дават приблизителна яснa представа за камерата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.