Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Fujitsu Siemens Amilo Li 2727 и Windows ХР

Featured Replies

Взех си лаптоп и когато почнах да си качвам уиндолс ХР ми изписва следното съобщение: "Setup did not find any hard disk drivers installed in your computer. Make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program." Някои знае ли защо ми вади това съобщение и как мога да го премахна този проблем? Лаптопа ми е Fujitsu Siemens Amilo Li 2727

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

За съжаление този лаптоп не поддържа Windows XP според официалният сайт.По принцип ти трябва драйвер за Сата хардискът ти,но Фуджитсу-Сименс не предлагат такъв за XP.виж тук

Редактирано от cakula (преглед на промените)

• Автор

mitaka33 нямаше нищо качено като го взех. Miteto мерси за drivers packa ся го свалям и ще пробвам

• 6 месеца по-късно...

Тозипакет наистина върши работа.Благодаря много. Аз имам един проблем,при натискане на Fn+F1 не се включва WLAN картата,каква може да е причината?

друга клавишна комбинация спрян сървиз липс ана Ви-фи в момента или липса на Wireless модул....

Тозипакет наистина върши работа.Благодаря много.

Аз имам един проблем,при натискане на Fn+F1 не се включва картата,каква може да е причината?

Преди няколко дни оправихме един такъв. Ако провериш във форума на официалния сайт на Fujitsu Siemens, ще останеш учуден колко много WLAN не работят нормално. Създава се един файл с разширение .vbs примерно - wifi.vbs. Отваряш Notepad или др. текстов редактор и поставяш вътре този текст

Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
Set oExec = WshShell.Exec("C:\Program Files\Launch Manager\WisWBSet.exe")
do while WshShell.AppActivate("Wireless Status Option")=False
WScript.Sleep 100
loop
WScript.Sleep 100
WshShell.sendkeys("{TAB}{TAB}{LEFT}~")

Записваш файла като му слагаш разширение .vbs, създаваш пряк път и го поставяш в папката startup, за да се стартира с Win. Като тръгне Win ще ти излезе прозорче ON or OFF WLAN. Работи пробвал съм го под WIn Vista 32.

Ей , вие сте невероятни много Ви благодаря за бързите и най-вече компетентни отговори. Това със създаването на файла ще го пробвам,но при мене операционната система е Windows XP.Дано да стане.Като го пробвам ще пиша.

Теглите си LaunchManager,инсталирате го и си решавате проблема,който съм описал с мрежовата карта.Благодаря ви много.

Редактирано от reverenge (преглед на промените)

Взех си лаптоп и когато почнах да си качвам уиндолс ХР ми изписва следното съобщение: "Setup did not find any hard disk drivers installed in your computer. Make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program." Някои знае ли защо ми вади това съобщение и как мога да го премахна този проблем? Лаптопа ми е Fujitsu Siemens Amilo Li 2727

На повечето лаптопи проблема със SATA-та се оправя от BIOS-са, там трябва да се зададе комбиниран тип за HDD и при инсталацията се разпознава диска.

• 1 месец по-късно...

Преди няколко дни оправихме един такъв. Ако провериш във форума на официалния сайт на Fujitsu Siemens, ще останеш учуден колко много WLAN не работят нормално. Създава се един файл с разширение .vbs примерно - wifi.vbs. Отваряш Notepad или др. текстов редактор и поставяш вътре този текст

WScript.Sleep 100
loop
WScript.Sleep 100

Записваш файла като му слагаш разширение .vbs, създаваш пряк път и го поставяш в папката startup, за да се стартира с Win. Като тръгне Win ще ти излезе прозорче ON or OFF WLAN. Работи пробвал съм го под WIn Vista 32.

Колега каде е тая папка старт ъп!

Колега каде е тая папка старт ъп!

C:\Documents and Settings\Administrator\Start Menu\Programs\Startup примерно...
  • 1 месец по-късно...

Имам същия лаптоп и имах същия проблем :wors: Но благодарение на няколкото коментара тука успях да си сложа XP без проблеми :wors: Но проблема с Fn+F1 немога да го реша :speak: някои да ми даде предложение как да пусна тъпия безжичен интернет Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

БРАТЯ ПОМОГНЕТЕ ! И АЗ ИМАМ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ С ПРЕИНСТАЛА ОТ VISTA НА XP НАМЕРИХ ДРАЙВЕРИТЕ ОБАЧЕ СЕГА НАКЪДЕ?КАК ДА ГИ ИСПОЛЗВАМ ТЕЗИ ДРАЙВЕРИ? АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ЕВАЛА,ЧЕ МИ ПИСНА ОТ VISTA ЗА НИЩО МИ ОТИВАТ 800 МБ РАМ! ;)

Публикувано изображение БРАТЯ ПОМОГНЕТЕ ! И АЗ ИМАМ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ С ПРЕИНСТАЛА ОТ VISTA НА XP НАМЕРИХ ДРАЙВЕРИТЕ ОБАЧЕ СЕГА НАКЪДЕ?КАК ДА ГИ ИСПОЛЗВАМ ТЕЗИ ДРАЙВЕРИ? АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ЕВАЛА,ЧЕ МИ ПИСНА ОТ VISTA ЗА НИЩО МИ ОТИВАТ 800 МБ РАМ! ;)

и аз също съм нов в виста и нямам никфа идея как да се оправи ;/
  • 7 месеца по-късно...

WScript.Sleep 100
loop
WScript.Sleep 100

Извинявам се дали може да обясниш малко по подробно относно това какъв е файла , който създаваме. Остава си notepad с разширение .vbs или... и за къде да се създаде този пряк път. Мерси предварително

• 1 година по-късно...

колега аз имам дривар за Fujitsu Siemens Amilo Li 2727 Windows ХР. ето и тарсене в яндех http://yandex.ru/yandsearch?text=+Fujitsu+Siemens+Amilo+Li+2727+Windows+%D0%A5%D0%A0.+&lr=10379 аз отук си свалих иработят вси4ки работят перфектно SKYPE DJTROL4

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.