Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с голям имидж файл на Acronis от Hirens Boot CD

Featured Replies

Здравейте. Ползвам Акронис-а в Хиренс ЦД-то за бекъп на файлова система(NTFS), но последния път като правих имидж, на диска с обем 35 Гб. , и заето пространство 8 Гб, ми направи имидж 27 Гб, и като гледам сега това са точно Гигабайтите който са като свободно пространство.За пръв път ми се случва и не мога да разбера от какво е . Ако някой има опит с такъв проблем , моля да го сподели.Благодаря

• Автор

Ами,не,.....зададох "Normal", за ново на компресия.Общо имам заети около 8 Гб.....и ми посочи ,че имиджа ще е около 4,5 Гб , а излезе 27 Гб и го чаках близо 1 час за направата му.....направо съм изумен, аз ли нещо не съм чукнал, диска ли ми е повреден, а той е нов и версията на "Хирес"-а е 9.3..............знам ли ????

• Автор

Благодаря ти ПИТ, че се опитваш да ми помогнеш всякак, но при началния екран с избора на партишън за направа на имидж просто чеквам "С" , който м/у другото има на иконката някъква червена отметчица ли , пламъче ли , не знам....която на другите дялове липсва, а другите ми дялове са съответно 410 Гб и 21 Гб . Интересно ми стана, че при процеса на направа на имиджа не ми изписа буквата на дяла, а само обема му. Ще си направя друг имидж селдобяд, да видя дали пак ще стане така , но ме е яд , че вече си инсталнах антивирусната и малко от софтуера който ползвам, а исках да имам имидж само на "ОС" и офиса и разните драйвери, смисъл "кристален имидж" , без ползване на интернет. Благодаря ти още веднъж. Не за 1-ви път ми помагаш професионално. ;)

• Автор

Направих имидж още веднъж....и.... същата работа: 27 Гб......направо не знам какво става.Пробвах и с "духчето" и там ударих на камък, не може да се направи имидж т.к. файловата система била NTFS, трябвало да чеква хард-а, и не знам си там още какво ,но не ми даде да направя имидж.Ползвах пак "Хиренс"-а 9.3 ...............

Направих имидж още веднъж....и.... същата работа: 27 Гб......направо не знам какво става.Пробвах и с "духчето" и там ударих на камък, не може да се направи имидж т.к. файловата система била NTFS, трябвало да чеква хард-а, и не знам си там още какво ,но не ми даде да направя имидж.Ползвах пак "Хиренс"-а 9.3 ...............

На ЛС ти пращам линк към една версия на Acronis True Image, която досега съм слагал на 6 компютъра, работи безпроблемно.

Ами опитай да инсталираш Акрониса на хард диска...

Провери за някакви отметки в самата програма, които примерно отговарят да се архивира не само заетата част от диска, а цялото съдържание на партишъна!

Също така провери дали случайно няма някакви скрити файлове и папки по диска ти, които да са голям обем!

• Автор

Благодаря Ви , "dixi" и "pit" . Значи: последвах линк-а от "dixi" инсталирах директно на хард-а и............О ЧУДО........врътна ми имидж на "С"-то за 3.5 мин.(тъкмо запалих цигарка и нямах време да я допуша...) като компресира 7 Гб на 3,5 Гб файл при същите настройки като в "Хиренс"-а.Пропуснах да отбележа ,че май в Хиренс-а версията беше 8. нещо си там.Както и да е .Това е хубаво , но като разгледах тук-там статията за него"Акронис" и се оказва ,че инсталира и вървят процеси, което мене лично не ме притеснява, ако е свързано само с разход на РАМ, имам 4 модула по 1 Гб.

БЛАГОДАРЯ ВИ.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.