Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Video Fun Box 1.10 Full

Featured Replies

thumb.jpg

Video Fun Box - утилита для обработки видео, помогающая создавать титры и спецэффекты. Если ресурсы компьютера позволяют, с ее помощью можно создать 3D-титры и спецэффекты в реальном времени. Полностью настраиваемые эффекты помогут вам создать именно то, что вы задумали. Программу можно использовать в сочетании с любым пакетом для обработки видео, начиная от поставляемого с Windows XP Movie Maker и заканчивая Adobe Premiere. В новой версии программы была добавлена возможность сохранения отдельных изображений и копирования их в буфер обмена, а также было исправлено множество ошибок.

Сайт

Download

Приятели.Много ви моля нека някой да напише това на Български че руски незнам въобще.Много ще съм ви благодарен. :)

Е, щом те е заинтересовала:

Video Fun Box - програма за обработка на видео, позволяваща да се създават субтитри и специални ефекти. Ако ресурсите на компютъра го позволяват, с нейна помощ могат да се създават 3D субтритри и специални ефекти в реално време. Напълно настройваемите (знам, че няма таква дума ;) ) ефекти ще ви помогнат да направите точно това, което сте замислили. Програмата може да се използва в съчетание с всеки пакет за видео обработка, като се започне от Windows XP Movie Maker и се стигне до Adobe Premiere. В новата версия на програмата е добавена възможността да се пазят отделни изображения и да се копират в буфера, а също така са фиксирани множество грешки

Е, щом те е заинтересовала:

Video Fun Box - програма за обработка на видео, позволяваща да се създават субтитри и специални ефекти. Ако ресурсите на компютъра го позволяват, с нейна помощ могат да се създават 3D субтритри и специални ефекти в реално време. Напълно настройваемите (знам, че няма таква дума ;) ) ефекти ще ви помогнат да направите точно това, което сте замислили. Програмата може да се използва в съчетание с всеки пакет за видео обработка, като се започне от Windows XP Movie Maker и се стигне до Adobe Premiere. В новата версия на програмата е добавена възможността да се пазят отделни изображения и да се копират в буфера, а също така са фиксирани множество грешки

<{POST_SNAPBACK}>

Всичко това е много хубаво, самоче аз имам леки затруднения със свалянето.

Опитах от там където пише "'free" и ме препрати на страница за ъплоуд на нещо. Ще ме опътиш ли моля;)

Натискаш там където пише Free, долу има "Download-Ticket reserved. Please wait X seconds", изчакваш те да изтекат и ще се появи линк

Най-долу:

You have requested the file VFB.rar (3283760 Bytes). This file has been downloaded 911 times already.

IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

Download: VFB.rar

Your Premium-Account is valid until [No premium-account detected].

Страшен си - DarkLight!!!

Благодаря ти.Аз вече си я свалих и направих първата си манийка.Опасна програнка.От сума ти време търся програма (която да мога да разбера де,че ме няма много с английският.)с която да си правя менюта за DVD-които си записвам.Тук във форума имаше едно линкче към невероятна програма за тази цел ама като незнам English-a,и спеках.Тази поне я опрайх.Идеално! ;);):)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.