Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вижте какво се получи :)

Featured Replies

Здравейте !

Първо искам да се извиня на модераторите и да ги помоля да не го възприемат като реклама, а искам мнението на потребителите на един от най-големия форум в България ! cool.gif

Значи от 3 дена от сутрин до вечер се занимавах с този PHP-NUKE и phpBB и на право ми писна, но стана кажи-речи нещо ;)

Та искам да ви попитам дали Ви харесва и ако имате някакво предложение да ми го изложите !

Сайта е на адрес : http://wow.tollfreepage.com

10000x Предварително !

Редактирано от DamnedSoul (преглед на промените)

Който се регистрира ще получи покана за GMail.Com(2,5 GB Кутия и много функций) !

Пише се фукции. Внимавайте с правописа sad.gif

• Автор

Много ти благодаря, но това е нищо ;) Вече 3 ден от сутрин до късно вечер се занимавам с тъпия Nuke и phpBB ! Все пак сам на 15 и е прекалено време престой пред компа, ама никой кат не ще да ми помогне ;) Искам да си го направя добар сайта, ама ... :)

10х все пак ! Сега ще го оправя :)

Не се заяждам ама ще трябва да си оправиш и правописа първо щото никой няма да те вземе насериозно.Говоря за думата "добАр" от предишния ти пост.

• Автор

Ха и аз вече почвам да се притеснявам за правописа, защото когато пиша на латиница го пиша така и се баркам ;)

Та да оставим това на страна и да видим, какво ще ми предложите ;)

• Автор

Вече има 5 нови външни вида :ph34r:

Вече има 5 нови външни вида  :ph34r:

<{POST_SNAPBACK}>

За какво си сложил анкета, която не работи

Default-ния скин дразни очите

P.S. а как се сменя външния вид ?

Редактирано от DarkLight (преглед на промените)

Въобще не разбирам нищо от начините, по които се получава крайния ефект и кое как точна да обясня, така че ще кажа съвсем "по ламерски" и като естет човек :ph34r:cool.gif :

Делфинчетат ме дразнят и червения шрифт на началната страница (другите не съм ги гледала)

Сигурно не ти е до грешките сега, ама ...

"Препоръчи ни"

Въведете Защитният Код: (защитния)

най-новите новини (излишно повторение)

отиди във нашия (отиди в...)

със Вашето име (с Вашето...)

Можете да направите това от тук . (летяща точка)

• Автор

Балагодаря, ще го оправя после, ся имам прекалено много работи да оправям с тоя нуке ся ще сменя дефаут темата :ph34r:

EDIT :

Я вижте ся, мисля, че тази по добре стой :)

Човече извинявай ама ти нямаш едно изречение без правописна грешка,на всеки му се случва да изяде някоя буква понякога ама това при теб е постоянно.Още веднъж ти казвам че като видя сайт в който има такива фрапиращи грешки не го възприемам сериозно.Кой е спал в час по български,а?

Е хубава работа момчето се е бъхтило като идиот за да си направи саитче а вие за правописа му се карате... sad.gif

Браво моето момче на мене ми хареса сигорно защото никога няма да успвя да направя такова нещо

Сега вече си е направо супер :nono::angry: и можеш да се заемеш с правописа :)

• Автор

Благодаря много !

Вече добавих още неща :) :

- Фото Галерия.

- Блок, в който скролират последно добавените снимки в Галерията.

- Блок, в който скролират последните теми от форума.

- И един часовник.

- 189 Забавни игрички (за да се забавлявате ;) )

- Нов мод за Бързо Отговор в phpBB-то

- Мод за Online/Offline Статус

- Хаха даже добавих и един за Правопис-а ;)

- Нови забавни рангове :)

Ами това е за сега, аз постоянно си добавям нови неща за да стане по интересен :)

EDIT :

- Вече има и още един много як (поне за мен) външен вид ! Сложил съм го на дефаут ! Плс кажеде дали става за дефаут скин :)

EDIT 2 :

- Вече има и ново меню :) Супер яко е :)

• Автор

Извинявам се за последователните съобщения, но никой не пише и за това ! Аре сега, кажете какво да му барна на сайта, за да стане по добре ! Плс изкажете си мнонието, дори и да не е хубаво !!! :wub:

10х

Намен не ми харесва часовника, това беше първото нещо, което ми се наби на окото и ме подразни, когато заредих сайта. Оригинално е, но си мисля, че някак си, аналогов часовник не се вързва с уеб сайт, пък и в съчетание с електронен часовник + още два циферблата на него - прекалено претрупано стана.

Даже като се замисля.... според мен часовника е напълно излишен, било той аналогов или електронен. Всяко PC разполага с такъв долу вдясно (taskbar-a). А ако собственика на PC-то си пада по оптичен тунинг на Windows-a, има достатъчно много програми, които предлагат различни варианти на часовници.

По-добре запълни това място с нещо по-полезно - например Google търсачка, да можеш да се логнеш директно в АБВ-то, линкове към най-големите ( извесните) BG сайтове и т.н.т и т.н.т. Варианти много, ти прецени кое ще е най-полезно за посетителите.

Без лоши чувства cool.gif

Редактирано от morfei1 (преглед на промените)

• Автор

Много ти благодаря ! Щом така смяташ - още сега ще го махна (не е проблем :wub:) Нещо друго има ли ... Аре де искам мнения :)

• Автор

Гледам има хора вътре, но нищо не виждът от сайта ! За да получите всички неща от сайта Трябва да се регистрирате :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.