Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Overclock на P-D 805 (върху Asus P5PL2)

Featured Replies

Здравейте ! cool.gif Въпреки че имам този комп. от доста време , не съм го клоквал както си личи от шота.Причината е че нямах много време,а и с тая фурна ще трябва много добро охлаждане.Но доиде време и се надявам на компетентна помощ от ваша страна.Мерси предварително!

П.С. Рама ( 1гб 800Hz+512 мб 533hz-пълен бъркоч :bye1: ) и видеото(7300GS-пасивно охлаждане) също не са клоквани.

post-142101-1212512041_thumb.jpg

Редактирано от Wenzy (преглед на промените)

Първо, добре дошъл във форума!

После:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=35376

и след като прочетеш темата внимателно и опиташ да клокнеш сам, ако все още има нещо неясно тогава питай.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

а за видеото чети тук аз съм с такова видео ,но пасивното охлаждане спъва ако компа ти не е в гаранция може да сложиш един вент да духа на картата. аз съм клоквал само с честотите но загрява доста и се оставих. а с активиране на активни конвеинери картата ми не тръгваше и трябваше да ресторвам уина. не съм пробвал с АТИ туул(тя работи и на Нвидия) да пипам таймингите... но прочети темата и все ще постигнеш нещо

• Автор
Първо, добре дошъл във форума!

После:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=35376

и след като прочетеш темата внимателно и опиташ да клокнеш сам, ако все още има нещо неясно тогава питай.

Това е доста полезна информация, но първо че сякаш е наблегнато по-скоро на core2duo и "Всичко ,за което става въпрос по-долу се отнася за всякакви чипсети на Интел, започвайки с 865" , второ очаквам конкретни предложения особено ако някой има подобен от серията.

Това е доста полезна информация, но първо че сякаш е наблегнато по-скоро на core2duo и "Всичко ,за което става въпрос по-долу се отнася за всякакви чипсети на Интел, започвайки с 865" , второ очаквам конкретни предложения особено ако някой има подобен от серията.

Еми то от 865 досега няма съществени разлики. И никой не може да ти каже конкретни цифри. Заключи шините и почвай да вдигаш ... само ти можеш да кажеш до къде си стигнал.

• Автор
Еми то от 865 досега няма съществени разлики. И никой не може да ти каже конкретни цифри. Заключи шините и почвай да вдигаш ... само ти можеш да кажеш до къде си стигнал.

С боксов охладител не е добра идея като че ли..... 56 градуса според еверест.......

С боксов охладител не е добра идея като че ли..... 56 градуса според еверест.......

в idle или load е тази температура

иначе сложи му това

Според едно ревю(съжалавам, ама не мога да открия линка сега) в което сравняваха Achilles S1284 и Red Scorpion S1283 се оказа, че Ахила е по-добро решение за Quad Core процесори, а Скорпиона хлади по-добре двуядрени, та за този 805 S1283 ще му дойде перфектно. Относно Zalman - отдаааавна не са това което бяха. В момента правят посредствени охладители които освен това са и шумни, но са запазили високата си цена(може би заради изграденото в миналото име) и изобщо не си заслужават.

• Автор

Пробвахме в сервиза с един приятел който работи там с freezer 7 pro достига 3,6 гхц но темп. в idle тоест след малко COD4 са 75-78 и едното ядро се натоварва повече от другото което е доста странно....... :P според мен е от рамта......така че в крайна сметка трябва да намеря xigmatek, но ще си помисля все пак не са малко пари за тоя проц. така и така скоро трябва да сменям компа.......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.