Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми дискове за LabelFlash

Featured Replies

Аз си взех нова записвачка, на която има иконата logo.gif Поразрових се и разбрах, че това означава, че мога да гравирам върху дискове. Някой има ли представа кои дискове потдържат тази функция?

Ами... прав си си, предпочитам да си ги оцветя с флумастри ;)

Дисковете са само на Fiji предимсто безупречно качество, като технология е ПО ДОБРАТА от LightScribe (качество на печата) .Диска се 'рисува' и от 2 СТРАНИ !!! .Ето ти мисля добра цена http://www.pazaruvaj.com/diskove-i-disketi...-p11236888.html ,имам и двата типа Labelflash и LightScribe и двете са NEC.Успех ;)

Редактирано от vtbg_1 (преглед на промените)

• Автор

Хмм... разрових се доста в нета и доколкото разбрах - няма голям смисъл от тези дискове, защото можело да се "рисува" само в бяло и синьо, вярно ли е това? Ако е така, може би си заслужава ако си заснел нещо лично и скъпо за себеси си струва да прежалиш не 4 а и повече пари, но за диска, който си слушаш в колата не бих го направил.

Разбрах и друго - можело да се гравира и на обикновен диск, при условие, че е от тези, двоините, не двуслойните, а тези дето се записват и от горе, и от долу

Дисковете са само на Fiji предимсто безупречно качество, като технология е ПО ДОБРАТА от HighScribe (качество на печата) .Диска се 'рисува' и от 2 СТРАНИ !!! .Ето ти мисля добра цена http://www.pazaruvaj.com/diskove-i-disketi...-p11236888.html ,имам и двата типа Labelflash и HighScribe и двете са NEC.Успех

хехехе нема на представа за кво говори ама се прай на спец :P такова нещо като HighScribe нема е обаче пък има LightScribe но LabelFlash е много по добро аз ги имам и двете дисковете за LightScribe са по-евтини но пък както казах вече LabelFlash е много много по добро то за това и дисковете са по скъпи но може да се намерят дискове по 1,50лв. и то на центара в софия където определено е скъпо определено не е за постоянно писане пък и един диск става за около 20-30мин. но да си пък дисковете излизат много добре

http://www.pazaruvaj.com/diskove-i-disketi...-p11236888.html ако това е цена за един диск нещо са объркали най-скъпите дискове точно такива като този на центара са по 3,50лв. но ги има и за по 1,50-2,00лв. т.е. тук има само такива дискове

Редактирано от lyubomir22 (преглед на промените)

Аз си взех нова записвачка, на която има иконата logo.gif Поразрових се и разбрах, че това означава, че мога да гравирам върху дискове. Някой има ли представа кои дискове потдържат тази функция?

Искам само да попитам.

Когато си купувахме компютъра ми казаха,че записвачката ми е такава-рисува върху дискове,но имаше доста проблеми с компютъра в началото,нещо не било съвместимо,кабел,записвачка,хард/така ми казаха,а аз не разбирам много/,та сменили записвачката ,кабела и не знам какво още.Сега как мога да разбера дали записвачката е такава/като твоята-дали рисува върху дискове/,на гаранционната карта е записана първата,която е била сложена.Може ли да се провери от самия компютър?Какво точно трябва да пише за да се разбере от този вид ли е?

P.С.-с гугъл се намира всичко-разбрах каква ми е-всички надписи по нея ги написах в търсачката на гугъл и накрая намерих отговора-не е като твоята ,а пише "LightScribe",тук даже има статийка за тях-:Pтук

Ето и тук има статийка,която може да ти е от полза-->тук*****

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

http://www.pazaruvaj.com/diskove-i-disketi...-p11236888.html ако това е цена за един диск нещо са объркали най-скъпите дискове точно такива като този на центара са по 3,50лв. но ги има и за по 1,50-2,00лв. т.е. тук има само такива дискове

Аз си поpравих грешката ,ами вземи си оправи линка да одиме да си купиме евтинийка DVD Labelflash "по 1,50-2,00лв.".Чакам отговора .

няма линк просто иди на Раковска дето са магазините на Reset там до тях има още 3,4 магазина един до друг в един или два от тях има такива

аз от там си ги копувах преди за последно сам си купувал от там преди полувин година някъде повече ползвам LightScribe защото то ми е на лаптоп-а LabelFlash DVD-то ми е външно и не го ползвам от доста време

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.