Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с гаснене на монитор.

Featured Replies

Здравейте,

Ще съм ви изключително благодарен ако ми отговорите.

Значи отворих си компютъра за да го почистя и да сложа малко масло на перката на захранването и уж нищо друго не съм правил, но след като го включих и всичко си е ок, докато не се появи екрана след логото на windows за зареждане, където резолюцията става 1024х768. Всъщност този екран изобщо не се появи, а просто спря предаването от компютъра към монитора. Пробвах няколко пъти, но не става. В момента съм го пуснал с друг windows на който не съм инсталирал видето драйвъра и е с по-малка резолюция.

Ако имате идея от какво може да е моля ви да ми кажете.

Благодаря предварително!

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

не съм включил такъв кабел

Сложи си всички драйвери, като почнеш с този на дъното. Настрой си отново резлолюцията, ако си с TFT монитор честотата на опресняване да бъде 60 херца. Ако пак се скапе, като рестартираш компютъра започни да помпиш F8, ще се покаже меню от което може да избереш safe mode и да намалиш резолюцията или дори да махнеш видео драйверите и да пробваш с друга версия, примерно последната от сайта на производителя. Евентуално и last known good configuration може да свърши работа.

• Автор
Сложи си всички драйвери, като почнеш с този на дъното. Настрой си отново резлолюцията, ако си с TFT монитор честотата на опресняване да бъде 60 херца. Ако пак се скапе, като рестартираш компютъра започни да помпиш F8, ще се покаже меню от което може да избереш safe mode и да намалиш резолюцията или дори да махнеш видео драйверите и да пробваш с друга версия, примерно последната от сайта на производителя. Евентуално и last known good configuration може да свърши работа.

ами аз си имам всички драйвери, проблема е че явно видеото не може да възпроизведе 1024х768 и затова в момента използвам windows без инсталирани видео драйвери и малка резолюция за да мога изобщо да го включа sad.gif

Преди зареждане на ОС, напомпай путон F8, ще ти се появи меню в което има опция Start in VGA mode, използвай го за да деинсталираш настоящите драйвъри на видеото и след това инсталирай по-нова или същата версия!

Редактирано от pit (преглед на промените)

• Автор
Преди зареждане на ОС, напомпай путон F8, ще ти се появи меню в което има опция Start in VGA mode, използвай го за да деинсталираш настоящите драйвъри на видеото и след това инсталирай по-нова или същата версия!

Не вярвам да е от драйверите. Те си работиха без проблем преди да отворя компютъра. Сега проблема е че изобщо прекъсва сигнала от видеото към монитора преди да зареди екрана с резолюция 1024х768.

Сигурно нещо съм направил на видео картата като го отварях.... sad.gif

• Автор
Moже да се обзаложим!

ок, ще пробвам само не разбирам какво общо имат те ohmy.gif

• Автор

пич благодаря ти страшно много :P;):)

е това е да разбираш :offtopic_s:

след като преинсталирах драйвера и всичко отново си е наред (пфф как ми олекна)

а можеш ли да кажеш защо така драйвера се беше прецакал и какво общо има с отварянето на кутията

• Автор
Мога само да предположа, че си включил кабела на монитора към компютъра, след като компютърът вече е бил включен!

не точно, но като включвах кабела на монитора забелязах имаше някакви леки искри (компютъра не беше включен, а само монитора)

странна работа

благодаря ти още веднъж, никога нямаше да се сетя че може да е от драйвера

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.