Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на firmware на TrekStor i.Beat Organix 512MB FM

Featured Replies

Някой знае ли как се прави защото по нормалния начин не става?Поддържани аудио формати: MP3, WMA, WAV,ASF,OGG

Памет: 512 MB

SRW WOW- софтуер за подобряване на звука

Поддържа DRM 9 -защита срещу презапис

Вграден диктофон

2- цветен OLED дисплей 23мм х 11.8мм, 4 -lines

Максимално време за работа 25часа

11 equalizer settings: Jazz,Classical,Normal,Pop,Rock,Bass

6 възможности за повторение на песните

Delete function

Firmware update possible

Folder navigation

Sleep timer function, digital clock,alarm function

ID3 Tag: Информация за изпълнител,песен,албум

Supported OS: Linux® from kernel 2.4, Mac® OS X,

Microsoft Windows® 98* / 98SE / 2000 / ME / XP

Размери: 98 mm x 30.5 mm x 23 mm

Трансфер: 3300 kB/s / 2200 kB/s

Захранване: Литиево-йонна батерия ; 3 часа време на зареждана на батерията през USB

Комплектът включва: стерео кабел,слушалки,каишка за носене на врата,батерия, USB кабел

Гаранция 24 месеца

Модел: MP3 плейър i.Beat Organix FM TrekStor

post-169474-1214255402_thumb.jpg

Редактирано от trix (преглед на промените)

• Автор

Значи проблема е този:като инсталирам драйверите и firmware-то от диска на компа и като ги стартирам да се ъпдейтне устройството,процесора скача на 100%,а firmware то търси устройство 1час,за повече време не съм пробвал.С firmware от сайта на Trekstor е същото.На втори компютър -не и не.

Някой знае ли как се прави защото по нормалния начин не става?Поддържани аудио формати: MP3, WMA, WAV,ASF,OGG

Памет: 512 MB

SRW WOW- софтуер за подобряване на звука

Поддържа DRM 9 -защита срещу презапис

Вграден диктофон

2- цветен OLED дисплей 23мм х 11.8мм, 4 -lines

Максимално време за работа 25часа

11 equalizer settings: Jazz,Classical,Normal,Pop,Rock,Bass

6 възможности за повторение на песните

Delete function

Firmware update possible

Folder navigation

Sleep timer function, digital clock,alarm function

ID3 Tag: Информация за изпълнител,песен,албум

Supported OS: Linux® from kernel 2.4, Mac® OS X,

Microsoft Windows® 98* / 98SE / 2000 / ME / XP

Размери: 98 mm x 30.5 mm x 23 mm

Трансфер: 3300 kB/s / 2200 kB/s

Захранване: Литиево-йонна батерия ; 3 часа време на зареждана на батерията през USB

Комплектът включва: стерео кабел,слушалки,каишка за носене на врата,батерия, USB кабел

Гаранция 24 месеца

Модел: MP3 плейър i.Beat Organix FM TrekStor

Виж отговора на въпроса по-горе относно въэтановяване на изтрити файлове.

• Автор
Виж отговора на въпроса по-горе относно въэтановяване на изтрити файлове.

И с формата не открива устройството

И с формата не открива устройството

Озадачен съм. Аз също имам Trekstor beetmood Fm 512 MB. Смених му firmware -то с по-нова версия. Изтеглих я от сайта на TREKSTOR. Всичко безпроблемно. Защо изобщо ти се наложи да сменяш софтуера и какво стана с оригиналната версия firmware? Като включиш плейъра в комп. в това му състояние Уиндоуса открива ли устройството като такова? Ако го открива значи причината най-вероятно е в монтиране на неподходяща версия. Ако изобщо не го открива е възможно проблемът да е хардуерен.

• Автор

Компа го открива като сменяем диск ,свободно пространство 468 мб,изп. пр. 8кб.Като ново беше ок след 2 седмици отказваше да копира файлове по-големи от 25мб.Буквите на дисплея се променяха, подскачаха, изчезваха,но музиката си работеше и в един момент като го включа и спира на втория приветствен екран(SRS WOW digital) и до там.Един път ходи до сервиза във В.Търново(аз съм от Плевен) и там го поправиха неизвестно как(възможно е).След 2 с. пак се развали и май ще трябва аз да отида до В.Т. и да ги питам как сменят firmware то и къде греша в експлоатацията.Аз какво правя :записвам със Screamer radio и copy paste на устройството и така изв. време.Значи компа е стар,USB то не е 2.0 ама това да прави проблем след 2с. а не в началото?На втория комп USB то е 2.0 и с него не открива устр. при опит за смяна.

Няма как да объркам версията на firmware от сайта на Trekstor.

Още като ново не иска да тръгне инсталацията на Firmware (само пробвах ,сякаш съм знаел) следва има проблем и в f-e.невероятно.

Дали има нещо общо с:Поддържа DRM 9 -защита срещу презапис?

Компа го открива като сменяем диск ,свободно пространство 468 мб,изп. пр. 8кб.Като ново беше ок след 2 седмици отказваше да копира файлове по-големи от 25мб.Буквите на дисплея се променяха, подскачаха, изчезваха,но музиката си работеше и в един момент като го включа и спира на втория приветствен екран(SRS WOW digital) и до там.Един път ходи до сервиза във В.Търново(аз съм от Плевен) и там го поправиха неизвестно как(възможно е).След 2 с. пак се развали и май ще трябва аз да отида до В.Т. и да ги питам как сменят firmware то и къде греша в експлоатацията.Аз какво правя :записвам със Screamer radio и copy paste на устройството и така изв. време.Значи компа е стар,USB то не е 2.0 ама това да прави проблем след 2с. а не в началото?На втория комп USB то е 2.0 и с него не открива устр. при опит за смяна.

Още като ново не иска да тръгне инсталацията на Firmware (само пробвах ,сякаш съм знаел) следва има проблем и в f-e.невероятно.

Съжалявам приятел не мога повече да помогна. Моят няма такава опция - защита с/у презапис. Почти сигурно е от настройките. Не можеш ли да откриеш сервиза по телефона и да ги питаш също дали имат емайл? Поздрави и успех.

Знаеш ли, хрумна ми още нещо. Тази поддръжка за защита на какъв презапис може да е? Струва ми се, че може да става въпрос само за презапис на софтуера. Опитай се от настройките да влезеш в това меню и да изключиш защитата. Ако и това не помага виж в какъв формат е Firmware-то и дали не влиза в някакъв конфликт с твойте безкрайни програми. Аз също слушам Screamer радиото. Там има една верига, която излъчва латино - Batanga. За нея предупреждават, че разваля колекцията. Не е много ясно коя- тази във фаворитс на самия Screamer, или в харддиска на плейъра, когато записваш.

• Автор

"FSFE или европейската фондация за свободен софтуер стартираха информационна кампания против използването на DRM-технологии за възпрепятстването ни като потребители да разполагаме изцяло с всички възможности да манипулираме цифровите си музика, видео, снимки и други форми на интерактивно съдържание (вкл. брой прослушвания. гледания, копиране, архивиране, смяна на формата или носителя и др.). DRM, което принципно е абревиатура за Digital Rights Management на сайта DRM.info бива разписвано като по-вярното Digital Restrictions Management и има за цел да разяснява защо поредното зло DRM няма място в нашия свят."Това е цитат от някъде.

Звънях на сервиза и ето отговора:преди да се включи устройството в компютъра се натиска бутона play и се задържа.Пуска се firmware да се обнови,съответно намира устройството и нататък всичко нормално.Да не се притеснявам че компа не открива устр. При мен какво се получи-така включен player бива откриван от компютъра в 1 на30 включвания.при всички вкл. firmware -то започва търсене нормално като процесора е с ниски стойности но не открива устр. В единия случай компа открива устр. ,съответно и f-e като излиза екран с опций формат и старт.Това стана 3 пъти-след 20 сек обновяване излиза табелка че времето за извършване на операцията е изтекло.Та така.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.