Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да клокна Ati Radeon 9200SE?

Featured Replies

Може ли да ми кажете как да овърклокна тва чудо Ati Radeon 9200SE?И след като го клокна какво ще стане?

ПС:Не се смейте (добре де, смейте се) но не знам нищо около овърклокването.Ако може някой да ми обясни ще съм му благодарен :angry: .

Ползвай търсачката и тя ще ти помогне.Иначе ето обширно изписано по темата как се клокват видеокарти и с кои програми http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=32313 :angry:

С Atitool се клоква.И мога да ти кажа че тва е доста клокърска карта,но няма да може да ти вървят много по-добре игрите, но на места клока върши работа.

Ако не греша стандартните честоти на картата са 200MHz на ядрото и 143MHz на паметта и мисля,че с малко късмет можеш да я закараш на 300MHz ядро и 180-190MHz памет(поне аз съм успявал на 300/190 без артефакти)

• 1 месец по-късно...

На 9200 съм достигал честотите описани от Crosshair и работеше нормално, но с охлаждане от печката пусната на вентилатор при отворена кутия. Ако нямаш вентилаторче отделно за картата, което да поставиш някъде за да я охлажда добре, по-скоро бих препоръчал да не си играеш много, много с клока.

На 9200 съм достигал честотите описани от Crosshair и работеше нормално, но с охлаждане от печката пусната на вентилатор при отворена кутия. Ако нямаш вентилаторче отделно за картата, което да поставиш някъде за да я охлажда добре, по-скоро бих препоръчал да не си играеш много, много с клока.

е аз я охлазждам с един 120мм вентилатор,че оригиналното 40мм вентче едвам духа(само бръмчи)

Какво ще е изнасилваш тази карта със или без клок тя е слаба.Просто няма смисъл да е мъчиш,хваща ме жал за тая карта

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Какво ще е изнасилваш тази карта със или без клок тя е слаба.Просто няма смисъл да е мъчиш,хваща ме жал за тая карта

може да е слаба и с клока да не остигнеш нещо особоно,но в някои игри прираста е достатъчен(4-5fps) за да премине границата от 24-25fps и да се цъка нормално нещо по-старо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.