Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ,прецаках си акустиката !

Featured Replies

Еми изтрих сички файлове от акустиката с един .txt файл и сега като звънна на някой и когато ми дава свободно като прекратя разговора не се чува познатия на всички "тинтин" звук а си мълчи но след като говоря и прекратя разговора се чува.Та ако може да помогнете sad.gif

Айде помисли малко дали ако ти прочетеш подобно нещо, ще помогнеш на човека ...

Сега седни и го напиши наново, ама като хората този път.

• Автор

извинявам се ако не съм обяснил правилно :wors: значи когато звънна и ми дава свободно когато прекратя разговора трябва да издаде един звук тинтин или нещо подобно,но след като вече говоря и затворя си го издава,телефона е k310@w200 с FIRMWARE R4HA014 и изполвах .txt файл който да изтрие цялата акустика и от тогава го няма този звук,сменях доста акустиаки,но явно този файл го няма :speak:

• Автор

Еми пробвай да звъннеш на някой(ако си със sony ericsson)и докато дава свободно затвори или прекрати разговора ще се чуе един звук "търънън" или нещо подобно това при мен го няма.След това звънни на някой и говорете след като му затвориш пак се чува този звук.Искам да си възвърна този звук но не знам как,ако имаш оригинална акустика за k310 моля те дай линк cool.gif Дано сега ме разбра

• 2 седмици по-късно...

Аз съм със Z530i ама такъв звук няма!! Не знам ако K310i има такъв...... Ако искаш го дай на сервиз те ще ти кажат. ;):lol6::clap::angry:

аз съм с К800i знам за какъв звук става дума ма според мен и да го има и да го няма все тая..Нали се чуваш с когото говориш и можеш да си пускаш мп3-ките и всичко друго си е наред...Този тих и незначителен звук тплкова голямо значение ли има за теб ??Всъщност не му бях обърнал почти никакво внимание преди да прочета темата ти....

Хвърли едно око http://mobile-mania.org/news.php.Има голяма база от файлове и полезни теми за флашване и модинг на СЕ.

Дай да го видя този .txt файл. Не мога да ти помогна без да знам какво си изтрил.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.