Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Adobe Flash Player AktiveX

Featured Replies

Когато влезна примерно във vbox7 и повечето клипове ми дава тази грешка

Публикувано изображение

и след тва автоматично излизам от бразузара

натискам на ''click here'' и ми се появява това

Публикувано изображение

проверих в папката ми където е флаш плеара и този файл flash9f.ocx го имам,пробвах да изтегля друг ръчно да поставя на мястото на този и пак същия проблем Публикувано изображение

пробвах да преинсталирам и компютъра и проблема ми си остана,преди няколко месеца го нямах,не знам вече какво да правя Публикувано изображение Много моля,ако някой знае къде е проблема да пише Публикувано изображение

първи и единствен вариант: проблема е в уин и в частност Интернет експлорер

помисли да използваш друг браузър, примерно мозила

иначе е добре първо да деинсталираш флаш-а от контрол панела, да позачистиш де що има регистри и тогава да качиш последния флаш от сайта на адобе

http://www.adobe.com/shockwave/download/do...p;promoid=BUIGP

Не знам какъв е проблем, не мога и да ти помогна да го оправиш, но мога да ти дам линк към http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ от където може да си изтеглиш нов браузър, който да не ти дава проблеми - в началото поне .. докато не си сложиш антивирусна програма.

P.S. Ех, изпревариха ме ....

• Автор

ами пробвала съм с три други браузара и пак съ6тото,толкао искам да бачкаааааааааа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

са 6те пробвам да инсталирам най-новия и ще кажа ко е станало

не забравяй да деинсталираш стария и тогава на чисто.....-->

• Автор

готово,деинсталирах го от всякъде стария плеар,инсталирах тва и пак същотооооооо,лелеееееее Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ;(;(;(;( Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Uninstall Flash Player

С това инструментче, ще премахнеш всичко свързано с Adobe Flash Player-ите.

След това ги инсталирай наново:

Adobe Flash Player 9.0.124.0

или

Adobe Flash Player 10.0.0.525 Beta 2

п.п. Оправи си заглавието: ActiveX се пише...

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• Автор

Божеееееееееееееееееееееееееееееее станаааааааааааааааааааааааааа,АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО СЪМ ВИ БЛАГОДАРНАААААААААААААААА,БЯХ ЗАГУБИЛА ТОТАЛНО НАДЕЖДА И СИ МИСЛИХ,ЧЕ Е НЕЩО ОТ ЛАН КАРТАТА ИЛИ НЕЩО КОМПА МИ Е РАЗВАЛЕН,ЧЕ ПРЕЗ ТОЛКОА ПРЕИНСТАЛАЦИИИ МИНА ЗАРАДИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ,ЛЕЛЕЛЕЛ ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ПРЕИНСТАЛИРВААААААМ,СТРАШНО МЕ ЗАРАДВАХТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ЗЛАТНИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! АУУУУУУУУ МЕРСИ МЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ  :no-no::):):clap: и се извинявам много за заглавието,зле съм с праписа,не знам как се оправя,но ще се опитам да го оправяяя и пак ви благодаряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 месеца по-късно...

Аз имам същия проблем от 3 дена преинсталирах windows 10 пъти инсталирах WinXP , Win98 пак ми дава същия проблем смених 5 хард диска пак ми дава грешка. IE, Firefox, Opera не помага. Сега съм със Google Chrome докато разбера от какво е проблема ще карам с Google Chrome browse и си работи нормано без грешки. Можеш да пробваш.

• 1 година по-късно...

Uninstall Flash Player

С това инструментче, ще премахнеш всичко свързано с Adobe Flash Player-ите.

След това ги инсталирай наново:

Adobe Flash Player 9.0.124.0

или

Adobe Flash Player 10.0.0.525 Beta 2

п.п. Оправи си заглавието: ActiveX се пише...

здравейте!пиша ви защото аз имам същия проблем,само че този мой проблем е още малко по голям...не ми разрешава да деинсталирам Flasha и не знам какво да правя.ако имате някакво обяснение,моля драснете едно редче.ще съм много благодарен:yanim:също така от няколко дни на сам се появява на екрана ми и си седи там "Run-time error 9"опитах всячески да го премахна но уви.....плс пишете.БЛАГОДАРЯ

• 3 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.