Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за FIFA 09

Featured Replies

Ако ви трябва линк за download на FIFA 09 за PS2 ето ви СВАЛИ !!! Публикувано изображение Играта е цяла и върви перфектно. На 5 езика е: Английски, Руски, Полски, Чешки и Унгарски

• Отговори 88
  • Прегледи 32,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така... Значи имам проблем с фифа-та пускам я и всичко е точно. Всичко ми е на high и когато пусна да играя играта ми има някакви черти постоянно мига и т.н. Когато "Level of Detail" ми е на на медиум или на лол няма никакъв проблем. Моля помогнете искам да играя играта си пълноценно! ПС-то ми е: процесор: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2.11GHz рам: 2ГБ видео: nViDIA GeForce 8500 GT 512 MB (Version 60.86.18.00.00)

Здравейте, искам да попитам дали има начин да си експортна отбора /като играчи/ от 2008 в 2009 ? Играя с Мюнхен 1860 в Manager Mode, направил съм си накаъв отбор и искам да играя с него в 2009 в. Ще съм благодарен на всеки един, който ми даде инфо по въпроса ! :handshake::clap:

Всички геймпадове с два миниджойстика имат едно средно копче, на което пише Mode или Analog. Като се натисне Mode всичко е наред(но водещият ми джойстик е един от 2-та миниджойстика, а не D-padа). Само че на някои геймпади ако не е натиснато това копче, D-padа и единия миниджойстик правят едно и също нещо, а вторият миниджойстик върши работа като копчетата '1' , '2' , '3' и '4'. Може ли да се оправи(като не е натиснато Mode D-padа и единия миниджойстик да правят различни неща а с втория миниджойстик - финтове(фифа09) ) ???

някой играл ли е кариера и ако да знаете ли как се оправя това в края на първия сезон ми изписва че трябав да изтегля или закупя версия на играта която позволява да се играе нататък? post-190297-1224708878_thumb.jpg

Редактирано от masster (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Вижте играя си карера и без да имам оригинална игра изведнъж какво ми стана Публикувано изображениеpost-95553-1228665706_thumb.png как да го запазя..преди ми беше станало още веднъж така ама тогава като влезнах пак в играта не беше така...

Графиката изобщо не ми допада а най-добрата Фифа за мен е 2005 ;):)

Играта си е много хубава.Просто нияма как 05 да е по-добра от 09 ,а най-добрата Fifa за мен е 07. :)
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Някой знае ли дали ще пускат нова версия на БФЛ ФИФА 09 (1.3 или 2.0) с промените след зимната пауза ?

Да попитам,имам проблем,почти е не забележим но им аот време на време един stuttering проблем,т.е. нещо като леко наскъване за 1-2 секунди и се оправя,но едвам се забелязва,но дразни.Чтох в нета че и други и на нвидиа карти и на АТИ карти са имали този проблем.Някой знае ли как се оправя,с пач ли с кой пач?С нещо друго?не че не може да се игра така,но е дразнещо и гледам няма Vsince за ограничаване на FPS,а те едва ли са малко без да съм ги мерил.

Пичове, знаете ли дали има пач за нормализиране на холандския национален отбор, защото ако го направя ръчно хем е бавно, хем в мултиплеър пак ще играя с измислените играчи (De Noteboom и тем подобни :Д) ?

• 3 седмици по-късно...

Любимата ми игра бе. :blink: Абс всеки ден играя половин-един час. (:

Любимата ми игра бе. :blink: Абс всеки ден играя половин-един час. (:

Разбира се :)

Сега на малоумен ли се правиш или не си играл фифа? О.о Точно 2009 не съм я играл (имам я на компа за PS2, но все ме мързи да я метна на диск), но във всички Фифи досега, в менюто си е имало едно бутонче Team Management и от там си нагласяш тактики, състав и съответно можеш да си правиш смени.

с пач 1.2 БФЛ съм искам да попитам кога ще излиза 1.3 на БФЛ защото има много бъгове Единя които най-много ме дразни е този че рекламите около стадиона не спират топката а пропускат? Искам също да попитам как мога да продавам билети секи мач?

• 1 месец по-късно...

Здравейте,фен съм на Фифа от много време,наскоро си взех по нова машина и реших да си инсталирам най-новата фифа...но понеже не ми останаха кинти за монитор и още карам със старото 19" CRT,на някои игри които са зададени по високи резолюции от подържаната от моя монитор(1400-....)се появява въпросния надпис–извън обхват,звук има ама картина "Ц".Случвало ми се е и преди с по-нови игри но съм оправял проблема с промяна на резолюцията в системните файлове на инсталираната вече игра.Въпросът е че при Фифа 09 не намирам такава опция(или не знам къде е).Моля ви ако някой се е сблъсквал с този проблем и знае как да го реши пишете...не съм голям капацитет в тази област така че ще се радвам ако е на по-разбираем език като за хора които правят първите си стъпки в тази област.Благодаря ви предварително

• 2 седмици по-късно...

Моят син играе тази игра,но не може да отваря сейфовете,които е направил,а много иска да ги качва в VBOX.Моля Ви-обяснете как става...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.