Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Mp3

Featured Replies

Имах iPod nano 8GB който свиреше супер, баща ми и той си взе, но се оказа че неговиат излезна някакъв дефектен и свиреше доста зле.

Сега имам на разположение на си избера MP3,спрял съм се пак между iPod nano 8GB и Samsung YP-P2.

Искам да ви питам дали някой е дуравил с Samsung YP-P2 за да каже дали свири хубаво, на мен не ми харесва само това че е доста голям а на iPod nano 8GB не ми се ще да взема пак да не вземе да ми се падне някой дефектен, после нещат да ми го сменат :Psad.gif:)

Това е, заслужавалиси големината на самсунга пред ипода? Или кажете ми MP3 което да не е със големи размери, да свири супер и по възможнос да е с най малко 4GB.

Мерси предварително на всички писали в тази тема.

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

Creative ZEN е твоят избор.Устройството наскоро взе първо място на тестовете на Cnet за най-чист и верен звук(изключен еквилайзер)

Плеърът е изключително удобен за ползване и има доста хубави функции.

Players_Mp3_Mp4%20Creative%20ZEN%202GB%20Black.jpg

• Автор
Creative ZEN е твоят избор.Устройството наскоро взе първо място на тестовете на Cnet за най-чист и верен звук(изключен еквилайзер)

Плеърът е изключително удобен за ползване и има доста хубави функции.

Players_Mp3_Mp4%20Creative%20ZEN%202GB%20Black.jpg

Мерси за предложението, доста време се рових да го разгледам и изглежда добър,но просто немога да се спра на една, доста голям избор имам и незнам какво да си купя :P :P

Имах iPod nano 8GB който свиреше супер, баща ми и той си взе, но се оказа че неговиат излезна някакъв дефектен и свиреше доста зле.

Сега имам на разположение на си избера MP3,спрял съм се пак между iPod nano 8GB и Samsung YP-P2.

Искам да ви питам дали някой е дуравил с Samsung YP-P2 за да каже дали свири хубаво, на мен не ми харесва само това че е доста голям а на iPod nano 8GB не ми се ще да взема пак да не вземе да ми се падне някой дефектен, после нещат да ми го сменат :Psad.gif:P

Това е, заслужавалиси големината на самсунга пред ипода? Или кажете ми MP3 което да не е със големи размери, да свири супер и по възможнос да е с най малко 4GB.

Мерси предварително на всички писали в тази тема.

Купи си нещо, по-скъпо, че евтиното излиза после, по-скъпо и от скъпото. ;)

http://images.google.bg/images?q=iPod%20na...sa=N&tab=wi Това не е лошо!

http://images.google.bg/images?q=Samsung%2...sa=N&tab=di Всичко е въпрос на предпочитания към определена марка. АЗ предпочитам първото, за теб не знам. Щом е показало дефект от някоя марка по-добре си вземи нещо друго.

Имам и едно предложение: направо питай в магазина какво ще ти препоръчат, но избери магазин в който има по-голям избор! Другото, което е вземи си нещо с по-голяма гаранция, ако имат такива не знам.

Успех!

• Автор

Купих си Samsung YP-P2 8GB, изпробвах около 10 мп3 и най качествена излезна тази и едно сони.

Някой може ли да даде мнение за Canyon Cnr-MPV3F?Изглежда свестен и ако знаете къде освен в нета го има,моля ви кажете...

• 2 месеца по-късно...

Чак сега виждам темата, DiDokal, виждам, че съм закъснял и вече си напазарувал, но да дам отзиви. Аз съм с Samsung P2 (от месец Май) и съм много доволен във всяко отношение. Слагай си последния firmware, не слагай beta firmware и всичко е отлично.

За Ipod-ите - като изключим iTunes не са лоши, силата им е в интерфейса и външния вид (както и добрия маркетинг ;) ), но качеството на звука им не е нищо особено - средна хубост. Една нормална цена и всичко би си дошло на мястото, но най-големият им проблем е точно това - цената. Още повече, че нямат официално представителство в България и вносителите (apple.bg) допълнително надуват цената с +50% и нагоре спрямо apple.com (дори там да се избере някоя европейска страна за покупка).

Но пък затова имат добър маркетинг и рекламите веднага хващат незапознатия потребител да плати колкото му искат, а после даже е убеден, че дори на тази цена, такова "велико" устройство е "направо за без пари" :)

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

• Автор
Чак сега виждам темата, DiDokal, виждам, че съм закъснял и вече си напазарувал, но да дам отзиви. Аз съм с Samsung P2 (от месец Май) и съм много доволен във всяко отношение. Слагай си последния firmware, не слагай beta firmware и всичко е отлично.

За Ipod-ите - като изключим iTunes не са лоши, силата им е в интерфейса и външния вид (както и добрия маркетинг ;) ), но качеството на звука им не е нищо особено - средна хубост. Една нормална цена и всичко би си дошло на мястото, но най-големият им проблем е точно това - цената. Още повече, че нямат официално представителство в България и вносителите (apple.bg) допълнително надуват цената с +50% и нагоре спрямо apple.com (дори там да се избере някоя европейска страна за покупка).

Но пък затова имат добър маркетинг и рекламите веднага хващат незапознатия потребител да плати колкото му искат, а после даже е убеден, че дори на тази цена, такова "велико" устройство е "направо за без пари" :)

biggrin.gif Много му се кефа на плеарчето, сега като каза за бета версий на firmware, то никаде не пише дали са бета или не в сайта на самсунг. Сега погледнах пак и не го пише и гледам че са изкарали нова версия, YP-P2JCB/XET (NEW)YP-P2 Firmware (ver.5.10). Аз съм с 5.0.8 и съм доволен от нея :speak: сега се чуда дали да я слагам тази новата, знаеш ли дали може да се връща на стара версия ?

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

5.10 наскоро са го пуснали, не е бета, просто bugfix:

1. Error correction : 22.5kHz file''s playback noise (UFO / siren noise)

2. Error correction : Page scroll error on 2page or higher VCF file

3. Error correction : Power key operation on Hold mode

4. Error correction : Track playback error on specific conditions

Ако е beta си пише изрично.

Да, може да се връща на предишни версии, процедурата е същата - просто paste-ваш файловете. А и downgrade-а е задължителен, ако искаш да направиш P2 да е UMS вместо MTP (както го купуваш от магазина).

Р2 общество: http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=117

firmware: http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=32690

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.