Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с анонса на торент тракера

Featured Replies

Направих си един торент тракер, като използвам XBTIT скрипта, но нещо не стана както трябва! Значи проблема е в това, че ми дава грешка в анонса. Като сложиш торента в торент клиента, на реда http://subdomain.domain.com/announce.phpпише, че тракера изпраща неверни данни /Tracker sending invalid data: <NULL>/. Когато се опиташ да отвориш този адрес през браузера обикновенно трябва да ти даде error 500, а на мен ми дава error 404. Някой може ли да ми помогне за решаване на проблема? :P

Че торент тракерите не ги ли заб раниха? biggrin.gif

Не съм много сигурен, но нека кажа така:

Това не ли Internal Server Error, Error 500

Тази грешка може да се получи по няколко причини. Конкретната причина, може да установите като отидете в контролния панел, меню "Error Log". Там ще видите последните 300 грешки възникнали при работата на вашия сайт.

1.

Правата на файла, който се опитвате да изпълните са такива, че и други освен собственика могат да пишат в него. В този случай в Error Log-а ще видите съобщение подобно на това:

[2006-09-20 20:21:47]: error: file is writable by others: (/home/username/public_html/pyt/do/faila/fail.php).

За да изчезне грешката, препоръчвам да сложите права на файла: 644. Това може да направите през контролния панел или с FTP клиента, който използвате.

2.

Правата на директорията, в която се намира файла са такива, че и други освен собственика могат да пишат в нея. В този случай в Error Log-а ще видите съобщение подобно на това:

[2006-09-20 20:20:53]: error: directory is writable by others: (/home/username/public_html/pyt/do/faila).

За да изчезне грешката, препоръчвам да сложите права на директорията: 755. Това може да направите през контролния панел или с FTP клиента, който използвате.

Ето тук има повече за грешка 500

Докато грешка 404 е:

“Грешка 404: Страницата не е намерена” (”Error 404: Page Not Found”)

=> URL-то което искаш да видиш го няма, или поне не е това което търсиш....

Ако греша моля знаещите да ме поправят cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.