Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с дъно и вентилатори

Featured Replies

Здравеите значи искам да си сложа 2 вентилатора един отпред на кутията да ми охлажда наи вече хардовете и един отзад на кутията да изкрава ваздуха, проблема обаче е че имам само един слот с 3 пина на даното за вентилатор :laughing5: Та вапроса ми е има ли някакав преходник които да сложа в тоя слот, а кам него да пусна 2та вентилатора - надявам се че разбирате какво искам да кажа, 4е малко кофти го обясних.Благодаря предварително за отговорите ;)

Вентилаторчетата също се включват в конектори с 4 пина, които са от захранването.

Може да им сложи предходници към захранващите конектори (молексите), но ако захранването на автора е като моето (заети са му и четирите конектора), по-евтиният начин да разреши проблема е да сложи разклонителче на молексите на две места и така да включи вентилаторите, като съм направил с този за твърдите ми дискове. Недостатъкът на този метод обаче е, че при захранване примерно 300 вата (при китайските реално около 250) никога не може да си спокоен, ако включиш всичко на захранването едновременно (както ми се случва понякога). Как ме издържа - само захранването си знае. :help wanted:

Редактирано от Deltichko (преглед на промените)

Да ти кажа чесно и аз бях така стана но точно как не се сещам.Значи ще се разровя из нета... ще видя ако мога ще ти помогна :help wanted:

Здравеите значи искам да си сложа 2 вентилатора един отпред на кутията да ми охлажда наи вече хардовете и един отзад на кутията да изкрава ваздуха, проблема обаче е че имам само един слот с 3 пина на даното за вентилатор ;) Та вапроса ми е има ли някакав преходник които да сложа в тоя слот, а кам него да пусна 2та вентилатора - надявам се че разбирате какво искам да кажа, 4е малко кофти го обясних.Благодаря предварително за отговорите ;)

На дъното имаш със сигурност 2-3 cha_fan конекторчета,без да броим този за процесора.Но дори и да нямаш

свободни ,вентилаторите се продават с допълнителни конектори които можеш да включиш

в някой от свободните кабели на захранването ,като например този за DVD ROM.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.