Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ДВД дискове

Featured Replies

Записах си един концерт на една моя любима група на двуслойно ДВД. От нета намерих сканиран диск и реших да си го принтна и да го залепя на ДВД диска да стане като оригиналното. След като го залепя обаче диска се прецаква. Шринка дава грешка, а Decrypter засича на 3.vob някъде на 500МБ. Викам си да не е от лепилото - почистих диска със спирт и този път Decrypter засече съвсем накрая на vob-a. Викам си че съм открил проблема и пак го почихтих, и всичко се копна иделно. Но след 10-тина минути реших да пусна концерта да го прегледам да ли върви иделно тоя файл дето ми прави проблеми, и.. засече всичко. Сега дори не мога да го копирам sad.gif

Някакви идеи защо се получава така като лепна нещо върху диска??? Пробвах с 3 диска Maxwell и все така се получава :yanim: , а записвах 1 филм на Verbatim и пак лепнах хартия отогре му, но диска да чук на дърво си бачка идеално. :yanim:

Едва ли е от марката на дисковете. По-скоро е от това, че е дебела хартията. Аз лично съм си правил мои обложки и съм принтил на тънка хартия (<80 гр. ако ти говори нещо) и съм си лепил по доста дискове и само на 2 съм имал проблем (с баланса - същите симптоми като твойте). Освен това евтино се продават специални листове самозалепваща се хартия точно за обложки на дискове (по 2 на страница А4).

• Автор

Както обещах по-горе, пробвах с тази лепкаща се хартия - формат А4, тънка колкото нормалната хартия, но не е гланцирана. Стана идеално, но следващия път ще търся гланцирана. След като я залепих на диска, пуснах DVDSchrink да видя как е и ми покзва следното съобщение -

DVDSchrink encounted an error and cannot continue. Invalid DVD navigation structure.

. После пуснах и DVD Decrypter да копира диска. Всичко си е нормално при него - никакви грешки. laugh.gif След това пуснах и копирания диск през Шринк - няма грешка :eek: На какво може да се дължи тая грешка, която ми я изписва от диска - дали, защото е двуслойно? :)

Най-често означава, че Shrink-a не се е справил със защитата на диска (не знам каква е, при положение, че ти си си го записвал, а не е купешки :speak: ).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.