Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за слабичък лаптоп в автомобил

Featured Replies

Здравейте на всички!

Бихте ли ми казали някаквамашинка за около 300лв втора ръка...не ми трябва да е много мощен! трябва да носи MS office ,защото баща ми ще го ползва само за документи.Другото ,което искам да попитам,защото не съм много наясно с Лап-топите е ще може ли да се зарежда от автомобила на 12v или 24v(защото е товрен автомобил)

Здравей,

Трудна работа за 300 лева нещо свястно но последното по-евтино предложение, което съм мяркал из форума май е това. Иначе от квант.

Относно захранването има няколко варианта. Единият е да се използва 12 волтовата линия на преобразувателя в кабината с този тръст. Давам него защото не видях от 24 волта, така с 12-те волта се преобразува малко на вятъра енергията но ако фиксираш някъде от 24 ще е оптималният вариант. Освен това от личен от с едно Волво и един Мерцедес камиони зная, че някои преобразуватели вътре в кабината дават и 220 волта променливо напрежение и може да се включи направо към 220 волта адаптера на бъдещия лаптоп ? Тези преобразуватели, които съм пипал и отварял бяха с мощност около 1 киловат, т.е. биха свършили работа но реално на теб ти трябва около макс 150 вата променливо на 220 ако го има в автомобила де :speak:

Цялата тази гимнастика се налага, защото повечето лаптопи изискват около 18 до 19 волта постоянно напрежение на входа си, което ги прави леко неудобни за автомобилите.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

едно такова няма ли да ми върши работа...

иначе за лаптоп съм загледал този,другото което е IBM ThinkPad R31-Процесор: Intel Celeron S 1.2 GHz

HDD: 20 GB ATA

Оперативна памет: 256 MB SDRAM

Видео карта: Intel 830 MG up to 32MB

Други: CDROM, мрежа, звук, модем, USB

Матрица: 14,1" ТФТ с резолюция 1024х768

едно такова няма ли да ми върши работа...

Да, аз затова драснах оня текст:

Единият е да се използва 12 волтовата линия на преобразувателя в кабината с този тръст. Давам него защото не видях от 24 волта, така с 12-те волта се преобразува малко на вятъра енергията но ако фиксираш някъде от 24 ще е оптималният вариант.

Като поразгледах няколко форума преди това и на база на писанките в тях от патили хора препоръчах точно тоя тръст :P

• Автор
Като поразгледах няколко форума преди това и на база на писанките в тях от патили хора препоръчах точно тоя тръст :P

на мене нещо не ми го отваря тоя тръст...а за лаптопите какаво ще кажеш...

на мене нещо не ми го отваря тоя тръст...а за лаптопите какаво ще кажеш...

Отваря се тръста (от БТК) макар, че е на Стемо сайта ( ohmy.gif ) ами тоя компак дето си ги харесал е добре, ако можеш му тествай батерията, за подобна цена не може да се очакват чудеса, ще върши работа за начертаната цел :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.