Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

При НОВ HD, може ли Инфото от стария да се запази на новия ?

Featured Replies

Привет :beer11:

При НОВ HD, може ли инф. от стария да се запази на новия ?

Мисля да си купя нов HD , все още не съм решил .. да побира информация от 150 GB - 200 GB нещо цена , линк и предложения ако може да ми дадете няма да е зле ;)

Но се чудя дали като си купя и като го сменя .. стария съдържа ифнромация доста ,която не искам да я губя има ли някакъв начин да се прехвърли на новия HD ;) ?

Редактирано от iovi
2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. (преглед на промените)

Може да си прехвърлиш инсталацията на ОС, инсталирания софтуер и всичко останало от стария на новия хард с Norton Ghost 11 или Norton Ghost 2003, които се зареждат от буутващи дискета или диск.

А ако се касае за документи, снимки, музика, филми и пр. не ти е нужна специална програма. Просто го свързваш, форматираш и прехвърляш каквото искаш.

цък

цитирам

Закачаш стария диск на новия компютър, стартираш , изчакваш Уин да засече новия хардуер, след това копираш съдържанието на дяловете, които те интересуват от стария диск на дяловете на новия диск.

Не си спомням старата ти машина - ако там харда е PATA, прикачаш го заедно с оптичното устройство като му поставяш джъмпера на SLAVE . Ако и на стария ти комп харда е Сата (предполагам, че на новия ти е такъв), още по лесно - прикачаш стария диск на порт SATA1 на дъното и оттам насетне по гореописания начин - copy/paste.

--------------------

виж и това

Колко парички трябва да струва навия, и какъв е модела на дъното за да знаем диска SATA или PATA ще е. Също не е задължително да махаш стария.

Привет :)

При НОВ HD, може ли инф. от стария да се запази на новия ?

Мисля да си купя нов HD , все още не съм решил .. да побира информация от 150 GB - 200 GB нещо цена , линк и предложения ако може да ми дадете няма да е зле :P

Но се чудя дали като си купя и като го сменя .. стария съдържа ифнромация доста ,която не искам да я губя има ли някакъв начин да се прехвърли на новия HD ;) ?

Миналата седмица го правих, взех си нов хард (този), сложих го в кутия за външен диск (USB) и клонирах стария върху новия с Acronis True Image. Всичко мина идеално. Задаваш кои дялове да се клонират и дали да са със същия размер или с друг, като това се прави под Windows, след това рестартираш и чакаш да завърши процеса. После закачаш новия на мястото на стария.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.