Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Far Cry 2 по обещаваща от Crysis

Featured Replies

Може би очакванията към Crysis бяха твърде големи и затова в крайна сметка нямаше кой знае какъв интерес към играта, когато тя най-накрая се появи, макар и с не малко закъснение. Като изключим доста сериозните хардуерни изисквания, дори бих казал леко неоправдани, в играта не липсваха разочароващи моменти… а да не говорим, че и мултиплейър режима е доста постен и на моменти дори скучен. Междувременно вече активно ни заливат с демонстрационни клипове за предстоящата да излезе съвсем скоро Far Cry 2 игра, която определено изглежда доста по обещаващо или поне демонстрациите с нейния Dunia енджин показва доста интересни и реалистични възможности. Очаква се новият енджин, нямащ нищо общо с използвания във Far Cry и Crysis, да поддържа DirectX 10 и да може да се възползва от многоядрени процесори (4-ядрени?), но това ще стане ясно евентуално чак накрая на март, когато се очаква да се появи и самата игра.

Да бе до март за това я няма още!! Някой знае ли дали изобщо ще излиза?!?!? :rolleyes::P

Значи играта е била насрочена да излезе на 25 март тази година, но крайната и дата на излизане е 28 ноември тази година, за което също не съм сигурен и вероятно ще може да видим играта 2009 година ... и честно казано незнам, на кое да вярвам :blink:

Редактирано от -=X-RouTe=- (преглед на промените)

Може би очакванията към Crysis бяха твърде големи и затова в крайна сметка нямаше кой знае какъв интерес към играта, когато тя най-накрая се появи, макар и с не малко закъснение. Като изключим доста сериозните хардуерни изисквания, дори бих казал леко неоправдани, в играта не липсваха разочароващи моменти… а да не говорим, че и мултиплейър режима е доста постен и на моменти дори скучен. Междувременно вече активно ни заливат с демонстрационни клипове за предстоящата да излезе съвсем скоро Far Cry 2 игра, която определено изглежда доста по обещаващо или поне демонстрациите с нейния Dunia енджин показва доста интересни и реалистични възможности. Очаква се новият енджин, нямащ нищо общо с използвания във Far Cry и Crysis, да поддържа DirectX 10 и да може да се възползва от многоядрени процесори (4-ядрени?), но това ще стане ясно евентуално чак накрая на март, когато се очаква да се появи и самата игра.

Да бе до март за това я няма още!! Някой знае ли дали изобщо ще излиза?!?!? :yanim::ass:

не съм много съгласен с теб

1.изискванията изобщо не са високи.процесора който иска(минимален) е АМД сепрон 2800+ аз съм с такъв от 3 години,рам-а 1гб рам струва 40 лв пък и повечето компютри сега са с над 1гб РАМ,видео картата-8500ГТ 512мб е под 100лв,а играта иска 6800ГТ

2.енджинът той ще е същият като на CRYSIS и се казва CRY engine 2 и няма нищо общо (освен с името)на използваният в FAR CRY,CRY engine

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Ти от къде знаеш кви ша са изискванията на играта като още не са публикувани официално само може да се предполага че ще са подобни като на Кризата дори и по-високи.

High Requirements:

o CPU: E6600 Core 2 Duo

o Graphics: Nvidia 8800GTS

o RAM: 2GB

o Hard Drive Space: 6-8GB

o Optical Drive: DVD Drive

Minimum Requirements:

o CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz

o Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0

o RAM: 1GB

o Optical Drive: DVD Drive

Recommended Requirements:

o CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)

o Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)

o RAM: 2GB+

o Optical Drive: DVD Drive :yanim:

аз както и той говорехме за изискванията на кризата

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better

RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)

Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better

VRAM: 256MB of Graphics Memory

Препоръчителни:

CPU: Core 2 Duo/Athlon X2 or better

RAM: 1.5GB

Video Card: NVIDIA 7800 Series, ATI Radeon 1800 Series or better

VRAM: 512MB of Graphics Memory

аз все още смятам че минималните на кризата се са кой знае колко високи

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Кризата е доста тъпа. В началото изглежда яка докато си на острова, но като влезеж в града на извънземните става хипер тъпа и почва мн яко да сече и аз се отказах от нея! Има по добри шутъри (F.E.A.R. Gears of War, TimeShift) Последната е здрав опонент но кризис в отношение на графиката, а по сюжет и гейм плей минава 'прословутата' криза. За мен тя ни струва нищо.

Кризата е доста тъпа. В началото изглежда яка докато си на острова, но като влезеж в града на извънземните става хипер тъпа и почва мн яко да сече и аз се отказах от нея! Има по добри шутъри (F.E.A.R. Gears of War, TimeShift) Последната е здрав опонент но кризис в отношение на графиката, а по сюжет и гейм плей минава 'прословутата' криза. За мен тя ни струва нищо.

всичко се провежда на един и същи остров,промяната на климата се дължи на извънземните

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.