Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Дремела...

Featured Replies

Такааа....

Реших го вече - ще режа кутийката. Ще слагам плексиглас.

Обаче.....

Отивам в Практикер. Дремели от 60 лева и нагоре. Гледам, гледам... по-евтини няма.

Отивам в Метро. Питам "Дремели предлагате ли?". Отговора беше нещо от сорта на "ЪъЪъъ?! Такова нещо не съм чувал и не предлагаме".

ohmy.gif

Та се почудих... Да не би марката да е Дремел, а инструмента да се казва по друг начин, а накратко Дремел? Защото чета тук-там дремели по 15-25 лева, под път и над път, и се нахъсах.

Таа... Бъркам ли нещо или...?

И в краен случай - някой да продава/заема неговия? :help wanted3: От Велико Търново съм.

Не бъркаш. Има марка Дремел, та оттам е тръгнало това название. В Метро доскоро имаше за по 20-30 лева, що-годе качествени, като изключим приставките. Производителя е Einhell, ако не се лъжа. Но щом ще режеш капака, ако е някоя маркова кутия с дебели солидни ламарини ще трябва да си купиш и друг диск, защото този в комплекта ще направи само 1 дължина :angry: (не се сещам как се казваше този диск за метал, имаше някакво странно име)

Става дума за това:

4419170.jpg

• Автор

армиран диск? :angry: колкото до кутията, не, не е супер маркова (е хубава си е де), прилича на един от моделите нокия... абе направо ще и направя една снимка по-нататък.

Точно така ... армиран диск. И аз исках, и искам, да си купя, но все не стигам дотам. Щом ще режеш хубава кутия, вземи си от Бриколаж комплект дискове.

От много време си търся евтини армирани дискове за дремел, тъй като оригинални (марка Dremel) струват 16-17лв за 5 броя. Е намерих (всъщност заслугите са на Stuyo, който ми ги взе докато обикаляваше за чаркалък за китарата за Guitar Hero), така че реших да споделя. В Бриколаж има страхотни комплекти със 100 части за 16.50лв, в тях има 10 армирани диска, един диамантен, 25 неармирани (подходящи за плексиглас и тн), накрайници за гравиране, пробиване, полиране, ПОЛИР ПАСТА дори, шкурки и тн - прилагам снимки - за сега на аксесоарите, скоро и на това, за което съм ги ползвал

Цитата е от сайт, забранен от администрацията поради реклама, затова и снимката не мога да ти покажа. Става въпрос за дървена кутия със всичко изброено в нея. Много хубави дискове, според автора на цитирания пост, а той често реже и ... може да му се има доверие :blink:

• Автор

този сайт (и темата) съм ги прегледал и препрочел няколко пъти :blink: номера е че като кажа на нашите "дайте 50 лева да си взема дремел" и ги гледам как побеляват ... е не чак толкова, обаче пак някъкси :/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.