Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със стартиране на Windows

Featured Replies

Така, трябва ми спешно помощ, защото прецаках един лаптоп, който не е мой.

Тръгнах да целя C-то с Partitition Magic (да, знам, че създава много проблеми), но си мислех, че ще ми се размине, не беше трудно. Как да е.

Та, цепнах харда, създадох нов от освободеното пространство и компа тръгна да се рестартира. Прави струва не знам си какво си, цепи се, проверява се, дрън дрън, обаче даде някаква грешка. Не можах да я прочета, тъй като не бях на компа, просто се рестартира и от там нататък не иска да спре да се рестартира. И така нон-стоп. Грешката която дава, е че е засечен проблем и Windows е трябвало да се прекъсне от зареждане, за да предотврати повреди на компютъра. После пише: Ако това е първия път, когато получавате това съобщение, прекъснете error screen-а и рестартирайте компютъра. Ако този прозорец се появи отново, направете някоя от следните стъпки: Забранете или ънинсталирайте всякакви антивирусни, диск-дефрагментатори или backup utilities. Проверете конфигурацията и проверете за ъпдейт на драйвери. После пише да Run-на CHKDSK /F, за да провери за грешки по харда и пак да рестартирам.

Естествено, не мога да направя нито едно от "предлаганите", тъй като не мога да стартирам ОС под никакъв режим, по никакъв начин.

А...и естествено, тъй като не мислех, че ще има проблем, нямам Resque Disquette sad.gif

Може ли някой да ми помогне? Много ви моля! sad.gif

Така, трябва ми спешно помощ, защото прецаках един лаптоп, който не е мой.

Тръгнах да целя C-то с Partitition Magic (да, знам, че създава много проблеми), но си мислех, че ще ми се размине, не беше трудно. Как да е.

Та, цепнах харда, създадох нов от освободеното пространство и компа тръгна да се рестартира. Прави струва не знам си какво си, цепи се, проверява се, дрън дрън, обаче даде някаква грешка. Не можах да я прочета, тъй като не бях на компа, просто се рестартира и от там нататък не иска да спре да се рестартира. И така нон-стоп. Грешката която дава, е че е засечен проблем и Windows е трябвало да се прекъсне от зареждане, за да предотврати повреди на компютъра. После пише: Ако това е първия път, когато получавате това съобщение, прекъснете error screen-а и рестартирайте компютъра. Ако този прозорец се появи отново, направете някоя от следните стъпки: Забранете или ънинсталирайте всякакви антивирусни, диск-дефрагментатори или backup utilities. Проверете конфигурацията и проверете за ъпдейт на драйвери. После пише да Run-на CHKDSK /F, за да провери за грешки по харда и пак да рестартирам.

Естествено, не мога да направя нито едно от "предлаганите", тъй като не мога да стартирам ОС под никакъв режим, по никакъв начин.

А...и естествено, тъй като не мислех, че ще има проблем, нямам Resque Disquette sad.gif

Може ли някой да ми помогне? Много ви моля! sad.gif

chkdsk може да стартираш през Recovery конзола от инсталационния диск.

Pреди няколко дена и на мен ми донесоха един лап топ и тои така се рестартираше и след рестарта отброяваше някакви цифри около минута и пак се рестартираше единсвено ковто успях да направя е изключих го от тока и извадих батерията и после я върнах и така успях да влезна в биоса и от там му дадох да се инсталирва Юндолса.

• Автор

Чудно...ама аз искам да го стартирам, не да го преинсталирам...поне за сега... :/

Ок, мисля, че го оправих. Стана през инсталационния диск, просто не се бях сетила да пробвам, така се притесних. Мисля, че няма да има проблеми. Харда се раздели също. Само дето се появи едно Unlocated space от 200 мегабайта някъде, което не можах да го закача към никой от другите хардове и го оставих.

Но като изключим това, всичко е ок.

Мерси за помощта и лека вечер :blink:

Редактирано от TheLilDevil (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.