Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Статистика за постовете на потребителите?

Featured Replies

С 2 думи - има ли начин от моите 1000 и нещо поста да видя в кои подфоруми съм писал по колко - нещо като графика?

Тъпо е , ама ми е интересно да науча ( пък и не само на мен ) :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

С 2 думи - има ли начин от моите 1000 и нещо поста да видя в кои подфоруми съм писал по колко - нещо като графика?

Тъпо е , ама ми е интересно да науча ( пък и не само на мен ) :)

Курсора на мишката върху "zdravko87", >>на срелкичката надолу и ти излиза всичко.

За това ли питаш или пак не съм разбрал.

Има един начин чрез използване на търсачката. Отваряш подробно търсене, избираш раздел в който искаш да търсиш, в полето в дясно за търсене съобщенията само на даден потребител си пишеш ника, избираш също така да показва резултатите като съобщения. На ключови думи не пишеш нищо, оставяш го празно. Като натиснеш Търси, ще ти излязат всички коментари в раздела който си избрал.

А за това, което искаш ти, някаква статистика, може би има допълнителен модул, но мисля във форума го няма. ;-)

Редактирано от krisku (преглед на промените)

zdravko87 иска това. То е от идентичен форум. Въпросът е технически и в силата на администрацията тук.

post-3366-1216395996_thumb.jpg

Да, една такава статистика би ми била изключително интресна. Любопитна съм не само за себе си, но и за другите потребители. Кой, къде и кога обича да пише и какви теми го вълнуват. Ако не се лъжа, преди, заедно с рейтинга, имаше и нещо подобно.

• Автор

Все още ( след над 3 дни ) очакваме отговор от администрацията на форума. Доста хора подкрепиха идеята, въпросът е - възможно ли е технически да се направи в този форум?

Това, което би въздържало екипа на форума да пусне подобна статиска е допълнителното натоварване на сървъра или сървърите им. Поне в началото ще има бурно щракане на това бутонче и здраво чегъркане по дисковете :angry: Подобна статиска би било интересна и донякъде полезна за груба ориентация в казаното и написаното от всеки един потребител, колкото и да е субективно това, както и бившия рейтинг ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.