Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кутия температури

Featured Replies

Моля кажете ми тези температури за какво се отнасят и дали са високи.

Кутията ми няма вентилатор отпред, има само отзад за вадене на въздуха, отстрани има дупки. Дали да направя отстрани или отпред под cd рома дупка за вентилатор който да вкарва въздух? Чудя се дали да си купя нова кутия или да си карам с тази, частите ми изискват ли хубава кутия? Затруднен съм финансово за това кажете дали да дъпча дупки или да стоя така или да си купя някаква евтина.

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

Първо и преди всичко го извади от това бюро или каквото е там, стори ми се, че има преграда отзад ? Примери температурите отново и сложи една перка на задния панел. Температурата на чипсета е висока и на дъното. Изводи го и пак пусни резултатите ?

Отзаде перката ти е 80 мм ако не се лъжа.Сложи един ТИТАН за 7 лв и другото както казва kmvasilev

• Автор

Бюрото е отворено отпред и отзад има място. Не мога да го държа отвънка компютъра, няма място biggrin.gif

Какъв е тоя ТИТАН и той ще се събере ли :rolleyes: Отзад вентилатора е нормален от тея на старите захранвания.

Бюрото е отворено отпред и отзад има място. Не мога да го държа отвънка компютъра, няма място biggrin.gif

Само през тази зимата имах поне три случая на опечени захранвания и едно дъно точно в подобни ниши на бюра. Не се шегувам или заяждам, опитвам се да бъда полезен laugh.gif Последно има ли стеничка отзад, затворено ли е с преграда, ако и да "има място" ?

Подобни титанчета са по 6 лева в Сливен с резисторче и преходници за включване, естетсвено, че ще се събере.

Какъв е тоя ТИТАН и той ще се събере ли :whist: Отзад вентилатора е нормален от тея на старите захранвания.

Абе на снимката се Вижда че имаш място.ТИТАН е марка вентилатори! Евтини са ,ама вършат работа!

• Автор

Не отзад няма стена бюрото съм го отдалечил от стене за да има място за въздух. Отпред или отстрани трябва ли да сложа вентилатор да вкарва въздух, защото сега съм сложил само онзи от старо захранване отзад който да изкарва въздуха, и голям вентилатор на захранването. Тея вентилатори титан къде да ги търся, във всеки магазин ли ги има, като кажа титан и те ми го дават biggrin.gif

Първо и преди всичко го извади от това бюро или каквото е там, стори ми се, че има преграда отзад ? Примери температурите отново и сложи една перка на задния панел. Температурата на чипсета е висока и на дъното. Изводи го и пак пусни резултатите ?

На дъното си му е нормална температурата според мен. Моя компютър беше на подобно място като твоя, вдигнах го на бюрото и се усети спад в температурите.

Не отзад няма стена бюрото съм го отдалечил от стене за да има място за въздух. Отпред или отстрани трябва ли да сложа вентилатор да вкарва въздух, защото сега съм сложил само онзи от старо захранване отзад който да изкарва въздуха, и голям вентилатор на захранването. Тея вентилатори титан къде да ги търся, във всеки магазин ли ги има, като кажа титан и те ми го дават biggrin.gif

1. Вентилаторът от захранването няма нужните обороти за да вади добре въздуха-виж с Everes на какви обороти е!

2.ТИТАНА го има навсякаде по компютърните магазини.Търси 80 милиметра.

3.Кутията ти SPI има много отвори отстрани за да се охлаждат компонентите,ти там където си я сложил няма много въздухоборот .Поне не можеш ли да махнеш едната преградка -бюрото май ще издържи!

• Автор
1. Вентилаторът от захранването няма нужните обороти за да вади добре въздуха-виж с Everes на какви обороти е!

2.ТИТАНА го има навсякаде по компютърните магазини.Търси 80 милиметра.

3.Кутията ти SPI има много отвори отстрани за да се охлаждат компонентите,ти там където си я сложил няма много въздухоборот .Поне не можеш ли да махнеш едната преградка -бюрото май ще издържи!

Хаха ако махна преграда чекмеджето ще стои във въздуха :Д. Къде точно да видя оборотите на вентилатора на захранването,аз до сега не съм намирал да пише. Имам вентилатор отзад на кутияда да вади въздуха, оабаче вентилатора е доста стар и сигурно върти бавно, за това ли да го сменя с по нов титан. Имам 3 като този на снимката, но всичките са стари.

Абе каква е тая температура MCP струва ми се доста висока.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.