Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Google AdSense

Featured Replies

Вчера сложих банер в сайта си. Проблема е в това, че не са коректни отностно кликанията. Спомням си снощи бяха 2 $ днес е 1$. Бях казал на познати да кликат за да видя как им работи системата. Някой, ако е в програмата им ще ми е интересно да разбера неговото му мнение за тях?

сигорно гледаш днешната статистика виж статистиката за всички дни и не карай приятелитети да кликат ще изядеш бан :)

• Автор

Гледам тази в началото на страницата, където е 1 $. На хронологията ми излизат към 5 $ В случая в началната страница ми казва сумата за днес?

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

да на български пише все пак.

Започват да начисляват приходите за новия ден сутринта, но и при мен има дни в които изкарвам два пъти по-вече от обикновено.

• Автор

Аз се отказах от тях. В края на краищата политиката им е ужасна и последно са ми предлагали банер за 140 лв. месечно. Мисля, че успеха в България е ПР в търсачките, което за мен лично не е критерий.

На твое място бих се възползвал от Google Adsense едва, когато сайтът е набрал скорост, има не малко регистрирани потребители и постоянна посещаемост.

В началото, когато страницата или форума ти няма посещаемост, много лесно можеш да "изгориш", ако по грешка, невнимание кликнеш върху някой от собствените банери, които скрипта на Adsense ти предоставя. Също така някой твой недоброжелател е възможно също да те саботира, кликайки многократен брой пъти върху даден банер, което би довело до изхвърлянето ти от програмата.

Изчети условията за ползване много старателно и виж кои са най-често срещаните проблеми, с които се сблъскват ползвателите на тази услуга на google!

Цъкайте долу на сайта в kaldata. Та администратора да позабогатее и сайта и форума сичко ще е по яко ;>

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.