Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рутер Линксис... прекъсва

Featured Replies

Имам рутер Linksys WRT54GL и модем на БТК. Свързан е жично към настолен компютър и безжично към лаптоп ако е от значение. Проблема е, че когато отварям някоя интернет страница не ми я зарежда веднага а трябва да давам рефреш няколко пъти и така 10 минути даже повече. Иначе си тегля нормално, пиша си по Скайп, няма проблеми... само със зареждането на страници. Когато компютърът (който и да е) е свързан само към модема (не през рутер) няма проблем. Пробвах с ресет-а на рутера снощи и нищо не става... Какво друго да пробвам ? или на сервиз ли да го нося.... не знам... помогнетеее

мерси предварително

А и на двата компа ли е такъв проблема, т.е единият който е с кабел и другият който е безжично?! Пробвай да си зададеш статични ДНС-и на картата.

смени безжичния канал

• Автор
А и на двата компа ли е такъв проблема, т.е единият който е с кабел и другият който е безжично?! Пробвай да си зададеш статични ДНС-и на картата.

Да, и на двата е така. А днес се позамислих за статични ДНС ама как се променят ? смисъл настройките на рутер.. после на компа... обяснете плс :rolleyes:

смени безжичния канал

Да, ама проблема е и на двата компютъра, не само на лаптопа (безжично свръзан)

Control Panel - Network Connection - Local area connection - десен бутон - Properties - Internet protokol TCP/IP - Properties и въвеждаш всичко статично даже и Ай Пи адресите. Бих те посъветвал в рутера също да зададеш статично адресите, който са за врзка с модема на БТК! cool.gif

Спомням си имаше някакъв проблем с линксайсите ,че като видят повечко компове в (мрежата на доставчика ти) започват да се объркват или нещо от сорта (мисля че беше за малкия модел)

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Не си казал дали си си сменил фърмуера на рутера ...... ако не си - смени го и ще видиш , как от нищо става друго нещо :)

От тук Цък ... пак сподели резултата .....

Успех :P

• Автор

Ами търсих в сайта на Линксис за нов firmware ама нямаше за моята версия, имаше за WRT54GL ама те са 1.0 и 1.1, а има версия само за 1.0 а моя е 1.1 и ме е страх да слагам.

Аз мисля, че сичко се оправи, мерси на всичкииии :rolleyes:

Ами juve ти говори за firmware не на Линксис, а на DD-WRT. Аз лично съм го ползвал и наистина си заслужава да се смени, но все пак зависи и какво ще искаш от този рутер. Ако ти се занимава има много инструкции за смяна на firmware-а, но ако не си сигурен какво правиш по-добре недей.

Не каза дали пробва със статични настройки!!!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• Автор

Оо да, сложих статично ИП и там другите неща и вече работи хубаво :P благодаря многоооо :)

А за firmware не искам да сменям, защото вече се оправи проблема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.