Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Превод на упътването за DVD-lab.Pro.v1.53.050530.Full

Featured Replies

Здравейте приятели.Имам (за мен голям ) проблем и искам да ви помоля за съвет или услуга!

Изтеглих си тази програма DVD-lab.Pro.v1.53.050530.Full тук от форумчето преди доста време.Програмата е за правене на DVD менюта (за тези който не са запознати с нея).Невероятна е.Има толкова много работи в нея че с повече фантазия можеш да си направиш по добро DVD и от оригиналните на магазина,да не говорим за тези по рентовете.При мен проблемът не е във фантазията а в ЕЗИКА.Инфото на програмката,както и самата тя,е на английски.Аз горе долу го чаткам но тук съм безсилен. sad.gif Опитвам се да го преведа с някоия друга програма като:WebTrance,Bultra...

Ефектът е зашеметяващ.На мене ми се реве че немога да си преведа програмата и в същото време от превода чета такива простотии че ще се разбия от смях.

Да си дойдем на въпроса:

Ако някой се наеме да преведе инфото на тази програма ще съм толкова благодарен че...Прекалено много пари ми искат тук в Бургас фирмите който се занимават с преводи,нямам възможност да дам толкова пари за това.Затова моля ВАС!!!Не мисля че всичките сте със свободно време и се чудите как да го запълните но вече незнам какво да правя с този проблем а желанието ми да разбера как работи програмката е огромно!!!

Другият начин е ако можете да ми дадете идея как да си я преведа сам,не че нямам желание но просто с тези програмки нестава а така като чета разбирам не повече от 20-25% от написаното,но то хич не е достатъчно!

Предварително Благодаря на всички които помогнат с каквото и да е!!!

:down:;):wors::wors:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор

Хора ако някой се навие все пак или иска поне да хвърли едно око мога да му дам само инфото на програмката за да не я тегли цялата.Помогнете ми с каквото можете моля ви!!!

Кажете поне накоия друга програмка за преводи която да праве що-годе смислени изречения??? sad.gif:sobbing:

• 1 година по-късно...

Знам, че темата е много стара но виж това. Може да ти помогне, ако ти вече не си си помогнал. ;)

http://www.mediachance.com/dvdlab/Help/russian/index.htm

Не знам дали си я видял тази тема но ако не си виж я,ще ти помогне.Преди време и аз търсих превод за тази толкова добра програма и от този линк който (с благодарности към hristop) ти давам много си помогнах.А не знам дали знаеш но излезе и по нова весия DVD-Lab Pro 2 още по добра е.

Успех :)

• Автор

Благодаря Ви и на двамата.Сега ще поразгледам за какво става реч! :baby:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.