Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся "материал" за Motorola W510

Featured Replies

Здравейте. Купих си преди седмица Motorola W510 и съм много доволен, само дето не успявам да намеря абсолютно нищо в нета за нея. Нито теми, нито игри, нито какъвто и да е било софтуер. Бихте ли помогнали?

Всички Jawa игри и приложения за екран с резолюция 176Х220 би трябвало да ти стават или поне повечето:rolleyes:

Има линкове в темата малко по-долу за SE !

• Автор

Ами ще пробвам, но съм останал с впечатлението, че нещата при Моторола не са толкова изчистени и лесни както при Сони. При тях всичко върви, докато аз съм имал Моторола V3i RAZR и беше ужас. Игрите, ако въобще тръгнеха сечеха много здраво, приложения почти не можеше да се качат. Поне имаше теми за нея, а за тази моторола може би защото е нова няма нищо.

• 2 седмици по-късно...

Здрасти, нещо не довиждам обаче аз - кои точно са линковете за Motorola W 510? sad.gif

Ако намерите някакви теми, пишете, плс.

Ако намеря аз - ще пиша ;)

btw има един готин сайт за wallpapers, ringtones и videos за W 510 - http://www.zedge.net/phone-index/4-1409/mo.../motorola-w510/ (иска само обикновенна регистрация), но няма там такива теми.

Редактирано от sweet_escape (преглед на промените)

• Автор

То сега се оказа, че точно "неща" за този модел няма. Този модел, W510, се води на едно със Z3 и L7e. Ако се намерят неща за тези 2 модела значи ще паснат и на нашата моторола. Аз успях да се свържа с файловата система на телефона но качването на нови теми все още ми е недостътпно.

Намерих много добри теми из един форум - първо чети тук http://www.mobile9.com/invboard/index.php?showtopic=15249 , после прочети FAQs-

http://www.mobile9.com/invboard/index.php?showtopic=29986

И ако успееш да си свържеш gsm-а с RSD Lite и после със Skin Manager-а, пиши на всчка цена,защото моя опит беше безуспешен sad.gif:huh:sad.gif

• Автор

Yes!!! Успях! Само остава да намерим подходящи теми!!!

Теглиш Skins Manager. Не ти трябва RDS Lite!!! Просто ти трябва чист Windows без никакви глупости качени по него (драйвъри и програми за телефона). Пускаш Skins Manager, включваш телефона в USB-то. Чакаш малко и в програмата започват да се изреждат проценти и файлове отдолу, след секунди вече си свръзан и ще ти покаже двете стандартни облика, теми, както искаш ги наречи. Даваш install и намираш свалената тема - в папката и ще са много файлове, там обаче програмата ще намери само 1 .ski файл и избираш него. Програмата го качва, даваш More -> Reset Phone и чакаш да се ресне телефона. Махаш кабела и влизаш в Настройки-> Персонализиране -> Промяна на интерфейс. Готово ;)

ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ВЕЧЕ СИ КАЧИХ ТЕМААААА!!!

ТЕМИ ЗА НАШИЯ ТЕЛЕФОН ИМА ТУК:

http://www.modmymoto.com/forums/downloads....o=cat&id=79

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ТОЗИ ФОРУМ ПЪЛНА ЛУДНИЦА Е ЗА МОТОРОЛИ!!!

Редактирано от Demonchu (преглед на промените)

Еее, супер! Големи сме Мастъри :wors:

Снощи ми се спеше, за това не си поиграх повече, но днес ще го пробвам пак.

п.с. аз съм момИче biggrin.gif какъв гей трябва да си,че username да ти е sweet_escape :wors:

• Автор

Сори, хич не се замислих за ника, просто бях въодушевен от победата ми над телефона biggrin.gif

Съжалявам само че нямам с какво да ти снимам да видиш сега как излгежда телефона ми. Като I-Phone e.

Много жалко - при мен не става sad.gif В момента, в който пусна Skin Manager-а, телефона веднага се disconnect-тва.

Обратното също не става - просто въобще не могат да се свържат едно с друго,колкото и да чакам sad.gif А нямам никакви други драйвъри или програми за телефона инсталирани на пс-то...

Иначе USB кабела си бачка правилно и си се свързва с пс-то ми...

Ти версията на СкинМениджъра от онзи форум ли я дръпна?

Редактирано от sweet_escape (преглед на промените)

• Автор

Ами да, от там обаче не знам дали има значение но преди това без да искам (така се получава като още си нов) качих RDS програмата. Сега като пусна Skins Manager и свържа телефона с кабела долу в систем трея не ми се показва нов хардуер, а СкиМан-ът директно изрежда някакъв огромен лист с файлове да преминават отдолу и се свързва с паметта на телефона (20те МБ). Знам само, че темите ми се намират в c:\mobile\skins май така беше пътят в телефона. Дано успееш и ти да се справиш. Късмет! :ph34r:

Еее най-накрая стана! biggrin.gif Пъхнах го в едно от задните USB-та на pc-то и то взе че стана! Ама при тея Мотороли нещата са направени по най-най-сложния начин! Но сега стана супер ;)

п.с. видях го i-phone скина - яко е :speak:

• 4 месеца по-късно...

на мен упорито отказва да ми стане сега не ми излиза че има нов хардуер ама и списък не ми излиза просто си седи тей се едно нищо не съм направила нз и таз програма рдс ли каква е и нея пробвах ама ми зилиза че има грешка в инстала и не ми става нараво незнам :shake_puter:;):computer8:post-205630-1230540593_thumb.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.