Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дъна платка

Featured Replies

Здрасти всички ;) ! Много готин форум.

Много харесвам компютрите и сега ми трябва малко помощ от вас.

Търся си ATX дъно с DDR2 със сокет LGA775. Навярно няма да се клоква. Разполагам със около 100 лева. Ако може да е от JAR. cool.gif

спрял съм се на тези:

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528633

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529373

Благодаря! :handshake:

Редактирано от intel freak (преглед на промените)

@Spell

Аз не съм фен на Giga Byte.

Дъното е добро.Тествал съм го.Палие 2160 на 3.00 ГХЦ от първи път.А и за тези пари нз какво ще ти се предложи.

Ами най-добре да е с Р31 (актуалният бюджетен чипсет), а за тези пари разликите в изпълнението на различните производители и екстрите (доколкото ги има) са нищожни. Иначе и аз препоръчвам DS3L-а, а ако не им вярваш на Gigabyte, взимай MSI-а.

Ами за съжаление, не е от най-добрите за оувърклок (иначе основните настройки си ги има)... Но не това е и целта на евтините дъна с нисък клас чипсети.

• Автор

От къде мота да си купя Pentium D нов на ниска цена???

От къде мота да си купя Pentium D нов на ниска цена???

Не си заслужава.Грее повече,по-стара технология,повече ток искат и т.н.Отново глас за ГБ П31-ДС3Л

Процесор Дънна платка Охлаждане Едва ли, ще намериш по-добро от тези неща за толкова пари..

Дънна платка AsRock Не ти препоръчвам да взимаш, не държат на клок и често правят проблеми. MSI също, до колкото знам ниският клас дънни платки на MSI не ги бива.

Редактирано от RedL!Ne (преглед на промените)

Процесор Дънна платка Охлаждане Едва ли, ще намериш по-добро от тези неща за толкова пари..

Дънна платка AsRock Не ти препоръчвам да взимаш, не държат на клок и често правят проблеми. MSI също, до колкото знам ниският клас дънни платки на MSI не ги бива.

Бива ги MSI,но на процесор AМD.Мислил ли си за конфигурация на база AMD?Не че са по добри от интел,но са доста по-евтини.Съдейки по написаното,трябва да смениш само дъното и процесора.Дъното така и така ще го сменяш.Охлаждането има аналогично за AMD,само дето е по-евтино.screenshot38ti5.jpg

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Здрасти всички ;) ! Много готин форум.

Много харесвам компютрите и сега ми трябва малко помощ от вас.

Търся си ATX дъно с DDR2 със сокет LGA775. Навярно няма да се клоква. Разполагам със около 100 лева. Ако може да е от JAR. cool.gif

спрял съм се на тези:

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528633

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529373

Благодаря! ;)

Здравей. Първо казваш че може и да не се клоква а после гледаш да се клоква . Можеше направо да си кажеш че търсиш най-доброто за еди колко си пари и хората ще ти кажат какво да си вземеш. Аз лично съм сменил вече две дъна на Асрок. Това е марка която предлага стабилни дъна без много екстри и дори и най-скъпите им модели не са клокърски ориентирани, а и не може да е друго за тия пари. Имам приятел който също като теб не долюбва Гигабайта като марка тъй като някога едно дъно се е скапало и т.н. Слушай какво ти казват хората, Гигабайт извървя много дълъг път и в момента е една от най-продаваните марки дънни платки, използват нова технология за производство на кондезатори, заслужено извоюваха стабилни позиции във всички ценови диапазони. Имай впредвид че за един и същ чипсет ,дъно на Асрок може да се окаже с 10-15 долара по-евтино а то ще е гръбнака на целия хардуер който ще сложиш в машината си. Решението си е твое успех. biggrin.gif:P:)

Здравей. Първо казваш че може и да не се клоква а после гледаш да се клоква . Можеше направо да си кажеш че търсиш най-доброто за еди колко си пари и хората ще ти кажат какво да си вземеш. Аз лично съм сменил вече две дъна на Асрок. Това е марка която предлага стабилни дъна без много екстри и дори и най-скъпите им модели не са клокърски ориентирани, а и не може да е друго за тия пари. Имам приятел който също като теб не долюбва Гигабайта като марка тъй като някога едно дъно се е скапало и т.н. Слушай какво ти казват хората, Гигабайт извървя много дълъг път и в момента е една от най-продаваните марки дънни платки, използват нова технология за производство на кондезатори, заслужено извоюваха стабилни позиции във всички ценови диапазони. Имай впредвид че за един и същ чипсет ,дъно на Асрок може да се окаже с 10-15 долара по-евтино а то ще е гръбнака на целия хардуер който ще сложиш в машината си. Решението си е твое успех. biggrin.gif:) :)
Абсолютно вярно!Затова предложих AMD.Та ако се икономисва,да не е от нещо важно за сигурността на систематаМоже и да бъркам,но за мен дъното и захранването са основата на една конфигурация,компромиса с тях може да изяде всичкия труд и нерви,вложени за създаването и.

JETWAY I35P-SG (135Лв идеално дъно за клок за цената си)+ e2180 = клок до колкото може проца 3.2-3.3гиги , но не с бокса :)

JETWAY I35P-SG (135Лв идеално дъно за клок за цената си)+ e2180 = клок до колкото може проца 3.2-3.3гиги , но не с бокса :)
MBMSIK9A2CFF_250x250.jpgПоследния чипсет(почти най добрия му вариант)-смятайте FSB 300 ако е атлон 64Х2,предпочитам пръв на село,отколкото втори в Рим.И много зависи колко пари имам(или искам да похарча),защото съм фен на Интел.Прегледайте отзивите за отрочето на джетуей,и решете сами

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.